Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους

Φωτιά σε κινητήρα αεροσκάφους

"Καρδιοχτύπησαν" το πρωί του Σαββάτου οι 170 επιβάτες αεροσκάφους Σλοβάκικης εταιρείας...

"Καρδιοχτύπησαν" το πρωί του Σαββάτου οι 170 επιβάτες αεροσκάφους Σλοβάκικης εταιρείας, όταν λίγα λεπτά μετά την προσγείωση τους στο αεροδρόμιο της Κω, εκδηλώθηκε φωτιά στο κινητήρα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός, και οι επιβάτες αποβιβάστηκαν ασφαλώς χωρίς να σημειωθούν ιδιαίτερα προβλήματα.

Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί, το αεροσκάφος της εταιρείας Air Explore πραγματοποιώντας πτήση από τη Βερόνα της Ιταλίας προς τη Κω είχε ξεκινήσει τη διαδικασία προσγείωσης, η οποία και ολοκληρώθηκε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Ενώ όμως το αεροπλάνο τροχοδρομούσε στο διάδρομο, προκειμένου να σταματήσει και να αποβιβαστούν οι 170 επιβάτες του, ξαφνικά και χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστό για ποιους λόγους, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στον αριστερό κινητήρα του. Αμέσως ενημερώθηκε η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του αεροδρομίου, η αστυνομία και η Πυροσβεστική και σε ελάχιστα λεπτά είχε ξεκινήσει η διαδικασία αποβίβασης με τις ειδικές «τσουλήθρες» των επιβατών που βρίσκονταν στο αεροπλάνο.

Χάρη στην άμεση κινητοποίηση το συμβάν έληξε σύντομα χωρίς περαιτέρω προβλήματα με τους 170 επιβάτες να είναι όλοι ασφαλείς και καλά στην υγεία τους, ενώ γρήγορα σβήστηκε και η φωτιά στο αεροσκάφος.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης