Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις των μαθηματικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

pannelinies

Κλιμακούμενης δυσκολίας ήταν τα θέματα που απαιτούσαν και ευχαίρια στις πράξεις


Στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι το δεύτερο μάθημα που έδωσαν. Τις επόμενες μέρες, από τις 12 – 21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.
Τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, απαιτούσαν ευχαίρια στις πράξεις και βέβαια να έχεις μελετήσει καλά σε όλη τη χρονιά, όπως σχολιάζουν ειδικοί. 

Στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).


them1
them2
them3
them4

apant1
apant2
apant3
apant45
apant5

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Kanenas

H μεταρρύθμιση αρχίζει από τις εξετάσεις και όχι από το νηπιαγωγείο. Αυξάνουμε ξαφνικά το βαθμό δυσκολίας με μη αναμενόμενα θέματα τα οποία δεν έχουν διδαχθεί επαρκώς από την εκπαιδευτική κοινότητα ( επίσημη εκπαίδευση και παραπαιδεια).Ο λόγος γιατί αυξήθηκαν οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ κατα 43%.Ντροπή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

exxon

Η Τουρκία παρά τις απειλές και τις προειδοποιήσεις για παρεμπόδιση των γεωτρήσεων στη κυπριακή ΑΟΖ, δεν προσέγγισε καν το τεμάχιο 10, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν μπορεί να επαναλάβει τα όσα έπραξε στο τεμάχιο 3 παρεμποδίζοντας με πολεμικά πλοία την γεώτρηση της ιταλικής εταιρείας ΕΝΙ

klirikoi

Την Παρασκευή η κρίσιμη συνεδρίαση της Ιεραρχίας - Μία πιθανή απόφαση θα αναφέρει τη λέξη «πρόθεση συμφωνίας» προκειμένου να συζητηθεί σε Συνοδική Επιτροπή για τα περαιτέρω, δηλαδή νέες συνεννοήσεις και διαπραγματεύσεις

iexwvades_main01

Ακίνητο 11 στρεμμάτων ακριβώς πάνω στο «δαχτυλίδι», στη συμβολή με την Αττική Οδό - Κρυφός ο διαγωνισμός που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς οι επίδοξοι αγοραστές μπαίνουν με κωδικούς στο ειδικό site προκειμένου να καταθέσουν προσφορά μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος πλειοδότης