Πανελλαδικές: Τα θέματα και οι απαντήσεις των μαθηματικών για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ

pannelinies

Κλιμακούμενης δυσκολίας ήταν τα θέματα που απαιτούσαν και ευχαίρια στις πράξεις


Στα Μαθηματικά (Άλγεβρα) διαγωνίστηκαν σήμερα οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ στις Πανελλήνιες εξετάσεις. Είναι το δεύτερο μάθημα που έδωσαν. Τις επόμενες μέρες, από τις 12 – 21 Ιουνίου θα εξεταστούν στα μαθήματα ειδικότητας.
Τα θέματα ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας, απαιτούσαν ευχαίρια στις πράξεις και βέβαια να έχεις μελετήσει καλά σε όλη τη χρονιά, όπως σχολιάζουν ειδικοί. 

Στις 11 Ιουνίου, οι υποψήφιοι της Ομάδας Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών θα εξεταστούν στα Αρχαία Ελληνικά, ενώ οι υποψήφιοι των Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής θα εξεταστούν στα Μαθηματικά.

Στις 13 Ιουνίου, οι υποψήφιοι θα εξεταστούν σε ένα εκ των εξής μαθημάτων: Ιστορία (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (Ο.Π. Θετικών Σπουδών), Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Στη συνέχεια, στις 15 Ιουνίου οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στα Λατινικά (Ο.Π. Ανθρωπιστικών Σπουδών), τη Χημεία (Ο.Π. Θετικών Σπουδών) ή τις Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Ο.Π. Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής). Οι εξετάσεις θα ολοκληρωθούν στις 19 Ιουνίου, με το μάθημα της Βιολογίας (γενικής παιδείας και προσανατολισμού).


them1
them2
them3
them4

apant1
apant2
apant3
apant45
apant5

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Kanenas

H μεταρρύθμιση αρχίζει από τις εξετάσεις και όχι από το νηπιαγωγείο. Αυξάνουμε ξαφνικά το βαθμό δυσκολίας με μη αναμενόμενα θέματα τα οποία δεν έχουν διδαχθεί επαρκώς από την εκπαιδευτική κοινότητα ( επίσημη εκπαίδευση και παραπαιδεια).Ο λόγος γιατί αυξήθηκαν οι εγγραφές στα ΕΠΑΛ κατα 43%.Ντροπή.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

xrwma_th

Ανείπωτος ο πόνος στην «οικογένειά» του στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ - Με συνταγή την αποκαλυπτική δημοσιογραφία, δημιούργησε το πιο επιτυχημένο έντυπο της τελευταίας 30ετίας - Γεννημένος αγωνιστής ο Θέμος Αναστασιάδης δεν τα κατάφερε αυτή τη φορά, σε μία άνιση μάχη με τον καρκίνο

melinas

Ο αντεισαγγελέας Πρωτοδικών Ηρακλείου, Ευστάθιος Θεοφανίδης, αποφαίνεται ότι προκύπτουν ευθύνες στην αναισθησιολόγο σε ό,τι αφορά στην μετεγχειρητική διαχείριση της διαδικασίας αφύπνισης της 4χρονης

sillalitirio

Σε ανακοίνωσή της, η Επιτροπή Αγώνα , καλεί τον κόσμο να μετάσχει σε συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 19:00 την Πέμπτη, ημέρα ψήφισης της Συμφωνίας των Πρεσπών στη Βουλή, αυτή τη φορά χωρίς εξέδρες και ομιλητές