ΘΕΜΑ 104.6: Με τακουνάκι του Φελέκη, προσποίηση του Πρετεντέρη και γκολ του Κούτρα η νέα περιγραφή του Χελάκη

ΘΕΜΑ 104.6: Με τακουνάκι του Φελέκη, προσποίηση του Πρετεντέρη και γκολ του Κούτρα η νέα περιγραφή του Χελάκη

Η ομάδα του νέου δυναμικού ραδιοφώνου της πόλης κατεβαίνει στο γήπεδο της ραδιοφωνικής μπάντας των FM

radio-xrr
Με περιγραφή που θυμίζει στιγμές ποδοσφαιρικής (και ραδιοφωνικής) δόξας και έναν Γιώργο Χελάκη, «βγαλμένο» από τα γήπεδα του euro 2004, κυκλοφορεί το νέο ευφάνταστο σποτάκι του ΘΕΜΑ FM 104,6
.

Η ομάδα του νέου δυναμικού ραδιοφώνου της πόλης κατεβαίνει στο γήπεδο της ραδιοφωνικής μπάντας των FM με ομαδικό πνεύμα, καλές συνεργασίες, φαντεζί ενέργειες και αποτελεσματικότητα στο δύσκολο ενημερωτικό έργο, μετά θεσπέσιων μουσικών ακουσμάτων, που συναπαρτίζουν το πρόγραμμά του.

Κλείσιμο
Αυτή τη φορά, το σποτάκι παρουσιάζει την ομαδική δουλειά μίας ενδεκάδας, εκ των πολλών άξιων συντελεστών του σταθμού, καθότι οι ημέρες είναι έντονα ποδοσφαιρικές, ελέω μουντιάλ – σε κάθε περίπτωση ισχύει και εφαρμόζεται το ροτέισον!

Στα γκολπόστ είναι ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, που συντονίζει την άμυνα και από τον οποίο ξεκινά το παιχνίδι – τύφλα να έχει η Μπαρτσελόνα! Η μπάλα περνά από τον αέρινο Μάκη Πολλάτο, τον εγκεφαλικό Νίκο Φελέκη, τον… Ροναλντίνιο Δημήτρη Παγαδάκη – μοναδική ομοιότητα των δύο η ροπή στην τρυφηλή ζωή – τους ντελικάτους Βασίλη Αδαμόπουλο, Αντώνη Λιάρο, Γιώργο Κουβαρά και τον σκληροτράχηλο Νίκο Θρασυβούλου, πριν καταλήξει στον μονίμως κινούμενο πάνω στην αριστερή γραμμή του γηπέδου Γιώργο Χελάκη.

Η φάση του αγώνα γίνεται όταν ο τελευταίος, σεντράρει στην περιοχή, όπου ο προωθημένος δημιουργός και εκτελεστής Γιάννης Πρετεντέρης, ζαλίζει την άμυνα και με προσποίηση αφήνει στον επερχόμενο εκ δεξιών Μπάμπη Κούτρα. Πάνω στην κίνηση του Μπάμπη ακούγεται ο κόουτς Γιάννης Μακρυγιάννης να του δίνει οδηγίες για ένα γλυκό πλασεδάκι, που θα αποτελειώσει – και δεν θα… σκοτώσει, με μύτο όπως κάναμε παλιά στην αλάνα, ή και στα κανονικά γήπεδα ο Στράτος Αποστολάκης – τον αντίπαλο τερματοφύλακα!

Η εντολή εισακούεται, με την μπάλα να αναπαύεται αμέσως μετά στα δίχτυα της αντίπαλης εστίας και το κοινό του ΘΕΜΑ 104,6 να παραληρεί στις εξέδρες των ερτζιανών.

Απολαύστε το…




To νέο ευφάνταστο σποτάκι του ΘΕΜΑ FM 104,6
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης