Θέλαμε να τους κάψουμε: Οι αναρχικοί απειλούν ξανά τα ΜΑΤ στη Θεσσαλονίκη

fotia-mat-new

Διαβάστε την ανάληψη ευθύνης που υπογράφουν οι «εξεγερμένοι» - «Είναι στόχος» γράφουν για τους αστυνομικούς και μιλούν για «δημιουργία συγκυριών που αποτελούν πραγματική απειλή»

Απειλές κατά των αστυνομικών περιέχει το κείμενο ανάληψης ευθύνης της επίθεσης με 30 μολότοφ κατά ανδρών των ΜΑΤ το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.

Στο κείμενο, που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα αντεξουσιατικού χώρου και το οποίο υπογράφουν οι «εξεγερμένοι/εξεγερμένες», επιβεβαιώνονται οι χαρακτηρισμοί «δολοφονική» που χρησιμοποίησαν οι αστυνομικοί, καθώς οι συντάκτες αναφέρουν «επιλέγουμε να κοιτάξουμε τον πραγματικό εχθρό κατάματα, να κοιτάξουμε τους ένοπολους φρουρούς του στα μάτια και να τους κάψουμε».

Συνεχίζοντας στο ίδιο κλίμα προσθέτουν ότι «οι μπάτσοι είναι ένα πρώτο εμπόδιο, είναι ο ένοπλος φρουρός του καθεστώτος. Και δεν είναι άτρωτοι».

Στη συνέχεια οι προθέσεις τους γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες: «Οι μπατσοι δεν ειναι ο “σάκος του μποξ” όπως διατείνονται οι ίδιοι κλαψουρίζοντας· είναι στόχος. Είναι στόχος λόγω του ρόλου που έχουν επιλέξει να αναλάβουν στην κοινωνική ζωή».

Αφιερώνοντας την επίθεση στους - κατά τους ίδιους - «πολιτικούς κρατούμενους» απειλούν, δε, ότι «μέσα σε αυτή την πραγματικότητα, λοιπόν, εμείς επιλέγουμε να επιτεθούμε. Επιλέγουμε να οργανωθούμε σε οριζόντιες ομάδες και να περάσουμε στην πράξη. Να προσπαθήσουμε να περάσουμε από την συμβολική, “επετειακή” σύγκρουση στην δημιουργία συγκυριών που αποτελούν πραγματική απειλή. Να απελευθερώσουμε, έστω και στο ελάχιστο, τον χώρο και τον χρόνο που μας ανήκουν. Ορμώμενοι και ορμώμενες απο την εξεγερτική συνείδηση πολεμάμε για την πραγμάτωση της αναρχίας. Αφήνουμε την δικιά μας παρακαταθήκη, στον κοινό μας στόχο για δημιουργία μαχητικών δομών μέσα στον αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο. Στη συγκρότηση αυτοοργανωμένων ομάδων που θα ξεπεράσουν τη συμβολική επίθεση και θα αναβαθμιστούν σε έναν επικίνδυνο “εσωτερικό” εχθρό».

ΣΧΟΛΙΑ (64)

@15:44

'Aσε τώρα τον Koύλn, είναι απασχολημένος. Ψάχνει να βρει ημερομηνία να κλείσει γήπεδο για το φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα στην Άμφισσα με την μεικτή των τσιγγάνων.

ΑΑ

Οι μπάτσοι δεν έχουν όπλα; Σφαίρες; Αν απειλούνται οι ζωές τους από μολότοφ, δεν έχουν δικαίωμα να τα χρησιμοποιούν;

Αναρχιδακια

Σας έχουμε φακελωμένους όλους και πίσω εχει η αχλάδα την ουρά. Σε λιγο οι Συριζαίοι φεύγουν και να δούμε που θα κρυφτείτε μετά.

Συριζάκιας

Χαιρετίζουμε τον αγώνα των εξεγερμένων συντρόφων. Με τους αγώνες τους στηρίζουν την εξουσία μας ενάντια στην αστική δημοκρατία. Θα είμαστε πάντα κοντά σας, αρκεί και εσείς να κάνετε τις απαραίτητες "εξυπηρετήσεις". Ζήτω ο αγώνας των εξεγερμένων.

Καλιγούλας

Ο Ομπάμα ήθελε να σταθεροποιήσει τη Μέση Ανατολή με στήριξη σε Τουρκία. Ο Τραμπ πρόδωσε την Τουρκία, αυξάνοντας τις προσφυγικές ροές, με την Ιταλία να αρνείται να τις αναλάβει, άρα η Ευρώπη θα είναι απρόθυμη να δανείσει την Ελλάδα αφού δεν θα έχει κομβικό ρόλο στη διαχείριση του μεταναστευτικού, ενώ ο συνωστισμός τους στην Ελλάδα θα μειώσει τον τουρισμό που ήδη χάνεται λόγω αύξησής του στην ανταγωνιστική Τουρκία, που για λίγα χρόνια είχε χάσει πολλούς τουρίστες αλλά φέτος τους ανέκτησε, με το αίτημα της Ιταλίας για κούρεμα χρέους να εξαλείφει τις ευκαιρίες για κούρεμα του Ελληνικού, για το οποίο ο Τσίπρας είχε αναλάβει ένα Μνημόνιο που κατηγορούσε όχι γιατί ήταν ψεύτης, αλλά επειδή εάν ως αντάλλαγμα έπαιρνε το κούρεμα, θα είχε λήξει το Μνημόνιο και σε ένα χρόνο θα είχε περιθώρια να κάνει μεγάλο έργο με το οποίο θα επανεκλεγόταν, αλλά η Ιταλία χρωστά πολύ περισσότερα άρα για να μην αφήσει την Ευρώπη πρέπει να θυσιαστεί η ομοίως χρεωμένη μικρή Ελλάδα. Η Χρυσή Αυγή που έρχεται θα κάνει πόλεμο με την Τουρκία για τον οποίο προετοιμάζεται και δεν προκαλεί με τον Τραμπ που στήριξε το Ισραήλ να το χάνει λόγω αποτυχίας με το Ιράν, ενώ η κακή συμφωνία για Κορέα θα τον αποπέμψει, με τον Ρόμνεϊ να σώζει την Ελλάδα ως νέο Ισραήλ και να ξεκινάει σαν νέος Χίτλερ τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ελλάδα είχε καταστρέψει την Τροία του Αινεία που ίδρυσε την Ρώμη, πολέμησε την Περσία εκ μέρους της Ευρώπης και ξεκίνησε τις Σταυροφορίες για την ανάκτηση των εδαφών από τους Τούρκους, οδηγώντας στην Άλωση του 1204 από τη Βενετία και τη γενοκτονία όλων των ιθαγενών της Αμερικής και της Αφρικής από αυτούς που ήθελαν να επαναλάβουν τις Σταυροφορίες αλλά δεν μπορούσαν λόγω ισχύος των Τούρκων, άρα πήγαν αλλού, ενώ οι Βαλκανικοί πόλεμοι ενάντια πρώτα στους Τούρκους και έπειτα στους Βούλγαρους ανέδειξαν τον Σέρβικο εθνικισμό, προκαλώντας με τη δολοφονία του Αυστριακού πρίγκηπα από Σέρβο τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο που έφερε με τον Δεύτερο, αφού στόχευε στην ανάκτηση της χαμένης Γερμανικής δόξας. Ο Χίτλερ είχε χρηματοδοτηθεί από Αμερικανούς για την εξόντωση των κομμουνιστών και είχε συμμαχήσει με την Αγγλία του Τσάμπερλεν πριν έρθει ο Τσόρτσιλ, ενώ θα είχε κερδίσει τον Στάλιν εάν δεν είχε καθυστερήσει, αλλά από την Εγγλέζικη Βόρεια Αφρική και όχι από την Ελλάδα που λόγω ΕΑΜ αποτέλεσε το προπύργιο του Σοβιετικού μπλοκ σε όλη την Ανατολική Ευρώπη. Η Κύπρος είχε θεωρηθεί Κούβα της Μεσογείου λόγω Ελληνικού εθνικισμού που καταδίκασε ο Μακάριος. Επομένως ο Ρόμνεϊ θα είναι αυτοκράτωρ Χρυσής Αυγής!!

Έτσι μπράβο!

Legalize it now! Να βλέπεις και το Μίκυ μαους μαζί με όλους αυτούς!

βας βας

Σε κανονικές χώρες η ρίψη μολότοφ είναι κακούργημα.

Κυνικός

Είχε ή δεν είχε δεσμευθεί η κυβέρνηση Σύριζα ότι θα καταργήσει τα ΜΑΤ; Μήπως κι αυτό ήταν στα προαπαιτούμενα και δεν το μάθαμε; Όχι βέβαια. Οπότε έχουμε απόλυτη δικαίωση των "αντιεξουσιαστών" ως προς τις απόψεις τους για την "δημοκρατία" που απολαμβάνουμε. Ως εκ τούτου, όσο και να διαφωνεί κανείς με τις πράξεις τους, είτε επειδή τις θεωρεί άσκοπες είτε επειδή τις θεωρεί βλαπτικές, οφείλει να αναγνωρίσει ότι πρόκειται για αντιδικτατορικό* αγώνα. Όποιος δεν το κάνει είτε είναι βαλτός είτε είναι αφελής και έτσι ή αλλιώς κάνει πλάτες στους πραξικοπηματίες του δημοψηφίσματος. *Ήταν που ήταν το χακί των ΜΑΤ που παραπέμπει το δίχως άλλο σε στρατό, ήρθε και ο πρώτος στρατιωτικός υπουργός δημόσιας τάξης μετά τη Χούντα και δεν άφησε καμία αμφιβολία για τη Χούντα του Σύριζα. Όσο και να παίζουν το ρολάκι τους ("καλός μπάτσος - κακός μπάτσος" το λένε στις ταινίες) τα πραγματικά δικά τους παιδιά, οι παρακρατικοί της Χρυσής Αυγής.

Lef

Δεν ήταν τα παιδιά του Τόσκα να καούν ζωντανά για να νιαστεί. Δώστε εξουσία στην αστυνομία, φτάνει πια ο ευνουχισμός της ..

chrisAK

Αυτοί οι αλήτες κύρηξαν πόλεμο. Στον πόλεμο λαμβάνει μέρος ο στρατός. Ακούγεται σαν δικτατορία αλλά δεν το εννοώ έτσι. Δικτατορία έχουμε ήδη την δικτατορία του Τσίπρα με την συμμορία του. Αυτοί οι αλήτες στρατολογούν στα Παν/μια ΑΕΙ, ΤΕΙ κάτι χωριατάκια 17ρηδες που δεν έχουν βγει από το χωριό τους, τους πασάρουν καμιά γκόμμενα που την έχουν πηδήξει όλοι και την άλλη μαγκιά και καίνε την σημαία. Ένα ντού ρε, φυτέψτε καμιά πρέζα στα στέκια, καταλήψεις κλπ. Απαγορέψτε τα πάρτυ στα Παν/μια ΑΕΙ, ΤΕΙ όπου ρέει η ντρόγκα και πέφτουν στην παγίδα παιδάκια 17ρηδες. Τους ξέρω καλά, άχυρο στο κεφάλι τους, ρωτήστε τους τι θα κάνουν μετά όταν σκοτώσουν όλους τους αστυνομικούς και πολιτικούς, θα μείνουν παγωτό τα παιδάκια αυτά. Αν δεν μπορεί η αστυνομία, μπορούμε εμείς οι πολίτες που απειλείτε η ζωή μας, καθημερινά από αυτούς τους αλήτες. 10 χιλιάδες πολίτες ντου στους χώρους και χειροπόδαρα στα σίδερα υψίστης "ασφαλείας" . Οι ενοχές και αποδείξεις φτιάχνονται. Μολότωφ, φονικό όπλο και τους έχουμε δίπλα μας.

ChrisAK

Εισαι βλακας με διπλωμα και ρουφιανος των μπατσων! Γιδι ε γιδι!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.. ΕΤΣΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ. ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΙΑ ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΑΠΛΑ ΠΑΓΜΑΤΑ

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mar4

«Η κυβέρνηση, προκειμένου να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη από τα άλυτα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει, σπιλώνει την φήμη κάποιων εκ των επιφανέστερων Ελλήνων, με διαρκή και πολύπλευρη προσφορά στην ελληνική κοινωνία» είπε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός