Σοκάρει η κατάθεση του απαχθέντος καθηγητή!

Σοκάρει η κατάθεση του απαχθέντος καθηγητή!

Ο 50χρονος αποκάλυψε ότι μέσα στην απελπισία του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει κόβοντας τις φλέβες του με ένα κονσερβοκούτι

Απίστευτες λεπτομέρειες για τις συνθήκες της απαγωγής του και τα απάνθρωπα βασανιστήρια που υπέστη από τους συγγενείς της εξαφανισμένης φοιτήτριας Αγγελικής Σταυρουλάκη, έδωσε στην κατάθεσή του ο 50χρονος καθηγητής πανεπιστημίου του Μάντσεστερ Μιχάλης Μιχαηλίδης, ο οποίος παρακολουθείται από ψυχολόγους μετά το ισχυρό σοκ που του προκάλεσε η περιπέτειά του!

Ο καθηγητής οδήγησε τους αστυνομικούς σε δύο αντλιοστάσια στον οικισμό Ακάμωτος και σε αγροτική τοποθεσία στις Γκαγκάλες, όπου τον κρατούσαν φυλακισμένο ο 40χρονος αδερφός της αγνοούμενης μαζί με δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 60 και τρεις άνδρες 37, 41 και 43 χρόνων… Τον ρωτούσαν επανειλημμένα τι ήξερε για την εξαφάνιση της κοπέλας κι όταν εκείνος τους απαντούσε ότι δε γνωρίζει, ξυλοκοπούσαν μέχρι λιποθυμίας ή τον τρομοκρατούσαν με εικονική εκτέλεση αδειάζοντας το όπλο τους δίπλα στον κρόταφό του!

Ο 50χρονος αποκάλυψε ότι, μέσα στην απελπισία του, αποπειράθηκε να βάλει τέλος στην ζωή του κόβοντας τις φλέβες του με ένα κονσερβοκούτι, αφού πρώτα είχε πιει ένα μπουκάλι αεροζόλ για να ζαλιστεί. Μάλιστα, έγραψε στον τοίχο με το αίμα του τη λέξη «αθώος»! Όπως λέει, οι απαγωγείς κάλεσαν γιατρό, ο οποίος του έκανε ράμματα χωρίς αναισθητικό!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

kalamarakia01

Οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ φέρονται να αφαίρεσαν τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές και την ταμειακή μηχανή, προκειμένου να διασταυρώσουν αν ο καταστηματάρχης είχε φροντίσει να κόψει τις αποδείξεις που αντιστοιχούν στα δελτία παραγγελίας που έχουν αναρτήσει οι δυσαρεστημένοι πελάτες στον τουριστικό οδηγό tripadvisor

17
kanakakis0

Στόχος του υποψηφίου δημάρχου Κηφισιάς είναι η διασφάλιση πρόσθετων πόρων για το Δήμο και η διοχέτευσή τους σε έργα αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας και όχι σε έργα βιτρίνας.