Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 26χρονος πατροκτόνος - «Είσαι ο ήρωάς μας, είμαστε μαζί σου» του φώναζαν

Ζάκυνθος: Προφυλακιστέος ο 26χρονος πατροκτόνος - «Είσαι ο ήρωάς μας, είμαστε μαζί σου» του φώναζαν

Συγγενείς και φίλοι, μόλις τον είδαν να οδηγείται στον εισαγγελέα, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα

IMG_3646
Ολοκληρώθηκε η απολογία, στον εισαγγελέα Ζακύνθου, του 26χρονου που δολοφόνησε τον 70χρονο πατέρα του. Ο νεαρός κρίθηκε προφυλακιστέος.

Από νωρίς το πρωί ήταν συγκεντρωμένοι έξω από το Δικαστικό Μέγαρο Ζακύνθου, συγγενείς και φίλοι, οι οποίοι, μόλις τον είδαν να οδηγείται στον εισαγγελέα, ξέσπασαν σε χειροκροτήματα .

"Είσαι ο ηρωάς μας, είμαστε μαζί σου, είμαστε δίπλα σου να το ξέρεις" φώναζαν οι φίλοι του και τα αδέρφια του, περιμένοντας με αγωνία την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο 26χρονος την Παρασκευή ζήτησε και πήρε 24ωρη προθεσμία για την απολογία του. Από τις έως τώρα πληροφορίες, το χέρι του δράστη «όπλισε» η κακοποίηση που είχε υποστεί ο ίδιος, αλλά και τα δύο ανήλικα αδέλφια του, από το θύμα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 70χρονος συνταξιούχος ταχυδρομικός είχε βρεθεί νεκρός από πυροβολισμούς, την περασμένη Κυριακή, μέσα στο αυτοκίνητό του, στην επαρχιακή οδό Ζακύνθου - Βολιμων. Το θύμα είχε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο πρόσωπο, τα χέρια και τον θώρακα.

Την Παρασκευή, όταν ο 26χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια, αρκετοί ντόπιοι βρίσκονταν έξω από το δικαστικό Μέγαρο για να του συμπαρασταθούν.

Κλείσιμο
IMG 3648
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης