«Κωλοτούμπα» από τους Σκοπιανούς για το όνομα της σχισματικής εκκλησίας

skopiano_ekklisia_arthro

Δεν αποποιούμαστε το προσωνύμιο "Μακεδονική",  ζητήσαμε από το Οικουμενικό Πατριαρχείο την αναγνώριση του αυτοκέφαλου της Εκκλησίας μας, λέει εκπρόσωπός της- Δεν δίνουν, όμως, στη δημοσιότητα τις επιστολές προς τον Πατριάρχη

Τα γυρίζουν τώρα οι σκοπιανοί για την υπόθεση του ονόματος της σχισματικής εκκλησίας της χώρας: Μετά την ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου με την οποία γινόταν γνωστό ότι η αποσχισθείσα από την ορθόδοξη εκκλησία της Σερβίας, εκκλησία των Σκοπίων ζήτησε να επανέλθει στην εκκλησιαστική κανονικότητα υπό τον τίτλο της Αρχιεπισκοπής Αχριδών, τώρα αυτό χαρακτηρίζεται ως ψευδές. Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης που επικαλούνται δηλώσεις του εκπροσώπου της εκκλησίας των Σκοπίων, τονίζουν ότι η «αυτοκέφαλη μακεδονική εκκλησία δεν θα αλλάξει ποτέ το συνταγματικό της όνομα και δεν θα αποποιηθεί τον προσδιορισμό Μακεδονική».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Nova Macedonia, η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου έρχεται ένα μήνα μετά τις επιστολές που απηύθυναν στον Πατριάρχη Βαρθολομαίο τόσο ο πρωθυπουργός Ζόραν Ζάεφ, όσο και η σύνοδος της (σχισματικής) εκκλησίας της χώρας. Όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα, με τις δύο επιστολές ζητείτο η αναγνώριση του αυτοκέφαλου της "Μακεδονικής Εκκλησίας". Ωστόσο, προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι οι επιστολές που επικαλείται το δημοσίευμα δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα και δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες για το περιεχόμενό τους. Το μόνο που αναφέρεται στο δημοσίευμα, είναι ότι ο εκπρόσωπος της Συνόδου, επιβεβαίωσε χθες την αποστολή της επιστολής προς το Πατριαρχείο «με την οποία ζητείτο η αναγνώριση του αυτοκέφαλου της Μακεδονικής Εκκλησίας».

«Η επιστολή εστάλη περίπου πριν από ένα μήνα. Μ' αυτή ζητείτο η βοήθεια του Οικουμενικού Πατριαρχείου στην αναγνώριση του αυτοκέφαλου. Αλλες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας περί αλλαγής στο όνομα της εκκλησίας μας, γίνεται με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Το όνομα της εκκλησίας μας παραμένει ως έχει», δήλωσε ο εκπρόσωπος της εκκλησίας.

Σύμφωνα με τη Nova Macedonia, η κυβέρνηση επιβεβαιώνει ότι απηύθυναν επιστολή στο Οικουμενικό Πατριαρχείο, αλλά χωρίς αναφορά σε λεπτομέρειες για το περιεχόμενό της. Το δημοσίευμα καταλήγει σημειώνοντας ότι η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου προκάλεσε αντιδράσεις στις ορθόδοξες εκκλησίες, αλλά κυρίως προκάλεσε αντιδράσεις στην ελληνική κοινή γνώμη.


Τι προηγήθηκε- Η ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Σημειώνεται ότι νωρίτερα είχε ερμηνευθεί ως σημαντικό βήμα στην προσπάθεια επίλυσης του «Μακεδονικού» το αίτημα για επάνοδο της Εκκλησία της γειτονικής χώρας στην εκκλησιαστική κανονικότητα, υπό τον τίτλο Αρχιεπισκοπή Αχριδών και υπαγωγής στην αρμοδιότητα του Φαναρίου.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, που αποκάλυψε η ιστοσελίδα matrix24.gr η Αγία και Ιερά Σύνοδος του Οικουμενικού Πατριαρχείου «εξέτασε το αίτημα της σχίσματικης Εκκλησίας των Σκοπίων, που υποστηρίχθηκε καί διά επιστολής του Ζόραν Ζάεφ για αναλήψη πρωτοβουλίας επαναφοράς τῆς Εκκλησίας αυτής στήν κανονικότητα υπό τον τίτλο της Αρχιεπισκοπής Αχριδών» και «αποφάσισε να επιληφθεί και να πράξει τα δέοντα».

Ο πρόεδρος της FYROM κ. Γκ. Ιβανοφ είχε επισκεφθεί στις 10 Απριλίου το Οικουμενικό Πατριαρχείο όπου είχε γίνει δεκτός από την ΑΘΠ τον κ.κ. Βαρθολομαίο.
Διαβάστε παρακάτω την ανακοίνωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου

Πρωτοβουλία του Οικουμενικού Πατριαρχείου για επαναφορά της Εκκλησίας της ΠΓΔΜ στην κανονικότητα «υπό τον τίτλο της Αρχιεπισκοπής Αχρίδων»

Η Αγία καί Ιερά Σύνοδος, που συνήλθε χθες υπό την προεδρία της Α.Θ.Παναγιότητος, εξέτασε το αίτημα της σχίσματικης Εκκλησίας των Σκοπίων, που υποστηρίχθηκε καί διά επιστολής του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ, για αναλήψη πρωτοβουλίας επαναφοράς τῆς Εκκλησίας αυτής στήν κανονικότητα υπό τον τίτλο της Αρχιεπισκοπής Αχρίδων, καί αποφάσισε να επιληφθεί και να πράξει τα δέοντα πάντα υπό τους απαράβατους, όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της αρχιγραμματειας της Αγίας και Ιεράς Συνόδου, όρους των ιστορικοκανονικων αρμοδιοτήτων καί προνομίων του πρωτόθρονου Οικουμενικου Πατριαρχείου.»

ΣΧΟΛΙΑ (31)

Κατσίκομακεδονία

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΝΑ ΒΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΥΤΟΙ !!!! ΕΙΝΑΙ κι ΑΥΤΟ ένα κατάλειπο Του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ. ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ- ΜΟΡΦΩΜΑ που επιδιώκουν να μας κατσικώσουν δίπλα στην Μακεδονία μας.

Ο Τίτο ήταν ο διεκδικητής της Μακεδονίας.

Ο Τίτο που ήθελε την επέκταση της τότε Γιουγκουσλαυίας μετά το 1946 στα Νότια, δήθεν τάσπασε με τον Στάλιν για λόγους ιδεολογικούς ,Η αλήθεια είναι ότι δεν τούκανε το χατίρι ο Στάλιν για να υποστηρίξει τις Εθνικές διεκδικήσεις του σε βάρος της Ελλάδος. Και τούτο γιατί από το 1946 ο Στάλιν ήξερε ότι η Αμερική ήταν ισχυρότερη λόγω ατομικής βόμβας και γιατί η Αγγλία δεν θα άφηνε την Ελλάδα. Η προσπάθεια του Τίτο να πείσει τον Στάλιν ότι στην Ελλάδα μπορεί να γίνει εκβιαστικά ότι έγινε σε χώρες όπως Πολωνία, Τεσχία, Σλοβακία, Ουγγαρία, Ρουμανία , Βουλγαρία, δεν ήταν δυνατό γίνει , γιατί από το 1947 στην Ελλάδα φτάσανε οι Αμερικανοί. Εξ άλλου η Σοβιετική ένωσξ τα χρόνια εκείνα αλλά και αργότερα εφάρμοζε την πολιτική της επέκτασης πέριξ των συνόρων και όχι μακράν αυτών. Ο Τίτο όταν κατάλαβε ότι ο Στάλιν δεν τον υποστηρίζει , τόριξε στον αντισοβιετισμό και στον αυτοδύναμο κομουνισμό με αυτοδιαχείρηση. Οι δυτικοί αμέσως είδαν στο πρόσωπο του Τίτο τον σύμμαχο αμφισβήτησης του ΣΤάλιν , και μέσω του ΝΑΤΟ έμπλεξε και η Ελλάδα, μη αμφισβητώντας ανοιχτά τις διεκδικήσεις του Τίτο στην Μακεδονία, αλλά αναφέροντας '' το ανύπαρκτο θέμα'', στις μόνιμες αιτιάσεις του Τίτο χρόνια για Μακεδονίκή μειονότητα. Ο Τίτο για να πουλάει εσωτερικά τις διεκδικήσεις σε βάρος της Ελλάδος, για να κρατάει σφιχτά την πανσπερμία των εθνικισμών μέσα στην Γιουγκουσλαυία, που αμέσως μετά τον θάνατό του διαλύθηκε ως κράτος σε χρόνο άμεσο περίπου. Και ο Τίτο ήταν ο μόνιμος διεκδικητής της Μακεδονικής μειονότητας στην Ελλάδα και του ΜΑκεδονικού έθνους, και η Ελλάδα στο όνομα της δυτικής προσέγγισης του Τίτου χαιδολούσε τον Τίτο ως μέλος του ΝΑΤΟ. Και ο Στάλιν δεν ήθελε εμπλοκή στο όλο τοπίο γιατί ήξερε ότι δεν θα του επιτρέψουν εμπλοκή οι Δυτικοί, όπως και έγινε στον εμφύλιο Ελληνικό πόλεμο. Το 1945-46 και μετά γνωρίζε η Ελληνική διπλωματία ότι ο Τίτο κύταζε ως την Λαμία, μεστόχο να καταφέρει κάτι λιγώτερο εφικτό στα Βόρεια της χώρας. Για τούτο είχε ανοίξει τα σύνορα στο αντάρτικο , τα οποία έκλεισε το τέλος του 1948, όταν δεν τσίμπησε ο Στάλιν. Μετά ο Τίτο παρουσίασε κομμουνιστικά φύκια της αυτοδιαχείρησης για μεταξωτές κορδέλες ως ιδεολόγημα, με στόχο να πουλά αυτά τα φύκια εσωτερικά για να κάθεται ο ίδιος πάνω στους υποβόσκοντες εσωτερικούς εθνικισμούς και να τους κρατά πιεσμένους, για να μην τον αμφισβητήσουν. Μετά τον Θάνατό του Τίτο εφ όσον έσκασαν οι Εθνικισμοί παρουσιάστηκε και Γκριγκόρωφ με το βιολί του περί Μακεδονίας.

ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Εμείς οι νεαροί πατριώτες και τα υπόλοιπα νεαρά άτομα που συμμετέχουν στη δράση μας, είμαστε και αρχαίοι Έλληνες και Βυζαντινοί. Και Ορθόδοξοι Χριστιανοί και Αρχαιολάτρες. Τι δεν καταλαβαίνετε, ε ; Ξύδι

Ελληναράς

Εγώ νομίζω ότι ειμαστε και εξωγήινοι.

papass

Σας αφορίζω όλους και όλες γιατί δε σας πάω.

Βρωμιάρηδες ανθέλληνες χριστιανοί

Άμεση απαγόρευση της θρησκείας του μίσους κατά των Ελλήνων, δήμευση της περιουσίας τους και δίκη με συνοπτικές διαδικασίες για εσχάτη προδοσία όλων των τράγων (θα γλιτώσουμε και από κάμποσους παιδεραστές)

ΧΟ

ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ = ΘΕΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΑΤΡΙΔΟΣ. ΚΛΗΡΟΣ + ΛΑΟΣ ΑΓΡΙΠΝΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ

Ότι νά ‘ναι

Ξέχασες τα χάπια σου πάλι;

Πολυέξοδος κλήρος

Ο κλήρος είναι πολυέξοδες business και για να διατηρούν και το λόγο ύπαρξης και μισθοδοσίας τους δημιουργούνε και πρόσθετες ιεραρχικές δομές και γραφειοκρατίες, reporting lines, κλπ. Ίσως είναι ευκαιρία να πείσουμε τους πΓΔΜίτες να προσχωρήσουν στο 12θεο, ποτέ δεν είναι αργά, θα τους στοιχίζει πολύ λιγότερο και στον προϋπολογισμό τους. Και για μας. Είναι και προτιμότερο να έχεις 12 ολόκληρους θεούς με καταμερισμό αρμοδιοτήτων (job descriptions) και αποκλειστικά και μόνο για Ελλάδα, παρά να έχουμε μόνον έναν Θεό που είναι ήδη υπεραπασχολημένος με όλα τα θέματα για όλη την υφήλιο αφού ειναι ο ίδιος Θεός για Χριστιανούς, Εβραίους και μουσουλμάνους. Και οι παπάδες του 12θεου δεν έχουν ούτε παπαδαριό, ούτε μισθοδοσίες, κούρσες, στέμματα, ράβδους κι έξοδα, ούτε πολύπλοκες ιεραρχίες και πολικάντικες διαμάχες ποιός αναφέρεται πού.

αποκλειστικότητα

μα .. μα εγώ θυμάμαι στην ορκωμοσία στο στρατό που μας είχε πει ο δέσποτας " η παναγία σας αγαπάει περισσότερο από όλα τα παιδιά του κόσμου και πάντα σε όλες τις συνθήκες θα σας βοηθήσει " και μας είχε αρέσει σε όλους πολύ που θα είχαμε την ιδιαιτερη αυτή φροντίδα και προστασία ~~ μη μας βάζεις σε σκέψεις τώρα οτί μπορεί να ασχολείται και με τίποτα άλλους !

kk

Εγω δε θυμαμαι να ορκιστηκα με παπα. Ισως γι αυτο κατεληξα σε καταδρομεις...

ΚΚΚ

Περαστικά για την καταληξη σας. Σε εμάς στο κέντρο είχαν φέρει ένα παπά στην ορκωμοσία και έβγαλε και λόγο.

@

Δίνουν αγώνα οι παπάδες να μείνουν εκτός του franchise

ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ

Και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ σαν τον ποταμισιο που εσπευσαν να δηλωσουν για γενναιες αποφασεις και κουραφεξαλα ειναι για τα σκουπιδια .Τους φτυνουν ολους του ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ αλλα αυτοι εκει το απλαμβανουν ,γιουσουφακια απολκιθωματα του Σταλιν . . . . . .

Βασικές νομικές γνώσεις

Ποιος ορίζει και αποφασίζει ποιός είναι ανθέλληνας κι ποιος Ελληνας; Εσείς προσωπικά; Αν ναι, τότε αγνοείτε το Σύνταγμα που δεν σας έχει δώσει τέτοιες αρμοδιότητες. Άγνοια του Συντάγματος απαγορεύεται. Οπότε, εξετάστε καλύτερα το ενδεχόμενο μήπως πρέπει να καταγγείλετε ως Ανθέλληνες πρωτίστως αυτούς που αγνοούν τις ρυθμίσεις της διάκρισης των εξουσιών και αντίστοιχης παροχής αρμοδιοτήτων που προβλέπει το Σύνταγμα του Ελληνικού κράτους.

Πραγματικοτητα

Το συνταγμα εχει και ενα αρθρο που αναφερει περι εσχατης προδοσιας ,που πολλοι απο αυτους που κυβερνησαν η κυβερνουν βαση αυτου θα ειχαν καταδικαστει.Οποτε εσας ποια ειναι η ενστασης σας κυριε ? Για ενα σχολιο ? Τα εγκληματα που γινονται κατα της Ελλαδας ? Περι αυτου καποιο σχολιο ?

Πολύ σωστά

Εσχάτη προδοσία. Δικάστηκαν και καταδικάστηκαν οι σαλτιμπάγκοι της χούντας που θαυμάζεις.

Βασικές νομικές γνώσεις

Η κατηγορία της εσχάτης προδοσίας, όπως όλες οι κατηγορίες, απαγγέλεται από εισαγγελέα και πρέπει να έχει νομική επιχειρηματολογία. Μέχρι τώρα δεν έχει απαγγελθεί κάποια τέτοια κατηγορία, οπότε δεν έχει νόημα η αναφορά. Αν όμως έχετε στοιχεία για διάπραξη εσχάτης προδοσίας από κάποιον, να τα στείλετε στις εισαγγελικές αρχές.

Πολυ σωστα @

Aν καποιος εκφρασει μια Εθνικη και Πατριωτικη σταση ειναι θαυμαστης της χουντας . . . . .αντε ρε ερπετο. . . . . .γυφτοσκοπιανε . . . . .

προσγείωση στην πραγματικότητα

Να ξεχάσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται τις αοριστίες περι εθνικών και πατριωτικών στάσεων - δεν υπάρχουν αυτά - υπάρχουν στάσεις ρεαλιστικές και μη ρεαλιστικές, έντιμες και μη έντιμες, ωφέλιμες και μη ωφέλιμες. Η χούντα που θαυμάζεις, όπως άλλωστε θαυμάζουν όλοι οι κοκορόμυαλοι νεοχουντικοί μιλιταριστές, με πρόσχημα τον εθνικό και πατριωτικό σκοπό της ένωσης, προσπάθησε να ανατρέψει το μακάριο και το όλο εγχείρημα κατέληξε στην κατοχή του βόρειου τμήματος της κύπρου από τους τούρκους.

προσγειωση στα σκοπια

Το στυλακι αυτο κρατα το για εσενα και τους ανθελληνες ομοιους σου .Επισης και τον τονο του δασκαλου ,δεν εισαι εσυ σε θεση απολιθωμα του σταλιν και πνευματικο παιδακι του σορος να μας κανει μαθηματα .Οτι γουσταρουμε για να κρατησουμε την πατριδα μας θα το κανουμε και κατι χολερες σαν και εσενα θα σας στειλουμε στα σκοπια που τοσο θαυμαζετε .Αντε μαιντανε που τα ξερεις ολα ,ξερεις και τι εγινε στην Κυπρο που την πουλησε ο Μακαριος και αλλοι που το παιζαν δημοκρατες .

Αγύριγο κεφάλι

Εγώ, Ο,ΤΙ είχα να πω το είπα!..__________Από Αύριο 1η Ιουνίου 2018 φεύγω γιά ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στο χωριό μου!_________Πρέπει να πάω να προετοιμαστώ γιά το ΠΑΝΗΓΥΡΙ!_____________Θα χορέψω φέτος το ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ σε όλους σας __________"Κι Απάνω στην ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ καλέ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ! __Απάνω στην ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ φτιάχνει μιά Πέρδικα φωλιά!________ Ωρέ μέσα την φτιάχνει με ΦΛΟΥΡΙΑ καλέ με ΧΡΥΣΑ ΦΛΟΥΡΙΑ, ωρέ κι απ΄ έξω με ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ!_________Ωρέ κι αναταρά ...ΑΜΑΝ-ΑΜΑΝ! Αναταρχθ΄ η πέρδικα! ___ Ανταράχτει η πέρδικα ...ΠΕΣΑΝΕ τα ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑ"!..__________ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΡΙ προς ΟΛΟΥΣ σας και ΥΓΕΙΑ!

Που στα κομμάτια είναι αυτό το χωριό;

Ίντερντ δεν έχει φτάσει ακόμα;

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fileleutheros_tmima_arthro_new

Πώς αντέδρασαν οι «κύκλοι» του υπουργείου Δικαιοσύνης για το αυτόφωρο που αφορά σε δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» - Έπειτα από μήνυση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, οι δημοσιογράφοι Μαυρίδης, Λάμψιας και Γαλανού κρατούνται στο αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων και την Κυριακή θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα - Τους επισκέφθηκαν οι βουλευτές Βασίλης Κικίλιας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Ανδρέας Λοβέρδος - Στην Ευρωβουλή φέρνει το θέμα η Εύα Καϊλή - Και κόντρα Καμμένου με Μαντζουράνη στο Twitter

17
neo_video_kosmimatopwleio_arthro

Μετά τον ξυλοδαρμό και αφού έχει δεχτεί τις πρώτες βοήθειες από το ΕΚΑΒ, ο δράστης δέχεται μια ακόμη κλωτσιά στην πλάτη - Σε κατάσταση αμόκ, αρπάζει ένα κομμάτι γυαλί, απειλεί τους πάντες και τρέχει να ξεφύγει, αλλά πέφτει και ακινητοποιείται από άνδρες της Ομάδας ΔΙΑΣ, που του καταφέρνουν και ένα χτύπημα με το γκλομπ

34
ieronimos

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε στη διεθνή ημερίδα με θέμα «Μαζική αιμορραγία μετά τον τοκετό», που διοργάνωσαν από κοινού η Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και η Ελληνική Μαιευτική και Γυναικολογική Εταιρεία.

4
again_main_mavrides_lampsias

Θα περάσουν τη νύχτα στο ΑΤ Εξαρχείων - Νωρίτερα, είχαν μεταβεί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών, όπου παρουσιάστηκαν αυτοβούλως, μετά τη μήνυση που κατέθεσε σε βάρος τους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος - «Το αυτόφωρο ισχύει για όλους», τονίζουν κύκλοι του υπ. Δικαιοσύνης

21
lagoudis_arthro

Φύλλο και φτερό κάνει την έκθεση αυτοψίας της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Αγρινίου ο εμπειρογνώμονας των συνηγόρων της οικογένειας, Ανδριανός Γκουρμπάτσης - Μιλά ευθέως για δολοφονία - Περιγράφει το προφίλ των δραστών

2