Έπιασαν τους κλέφτες αλλά οι κλοπές συνεχίζονται!

Έπιασαν τους κλέφτες  αλλά οι κλοπές συνεχίζονται!

Οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου  πίστευαν ότι έβαλαν τέλος  στην δράση της σπείρας που   είχε βάλει στο μάτι τα χρηματοκιβώτια  των επιχειρήσεων του νησιού, όταν συνέλαβαν δύο 28χρονους αλλοδαπούς που είχαν καταγραφεί εν δράσει από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης ...

Οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου  πίστευαν ότι έβαλαν τέλος  στην δράση της σπείρας που   είχε βάλει στο μάτι τα χρηματοκιβώτια  των επιχειρήσεων του νησιού, όταν συνέλαβαν δύο 28χρονους αλλοδαπούς που είχαν καταγραφεί εν δράσει από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης. Όμως, προφανώς υπάρχει και δεύτερη σπείρα που συνεχίζει ακάθεκτη τις αρπαγές χρηματοκιβωτίων!

Οι δύο νεαροί, που διέμεναν  σε ενοικιαζόμενο δωμάτιο στο Φαληράκι και κινούνταν με πολυτελές νοικιασμένο αυτοκίνητο, είχαν σπάσει με βαριοπούλα και τσεκούρι τις τζαμαρίες ενός super market όπου δεν κατάφεραν να παραβιάσουν το χρηματοκιβώτιο και ενός πρατηρίου υγρών καυσίμων από το οποίο… «σήκωσαν» το χρηματοκιβώτιο που περιείχε 9.475 ευρώ. Όμως, οι κάμερες κατέγραψαν τους ίδιους και το αυτοκίνητο και συνελήφθησαν έχοντας πάνω τους πλαστές ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης! Ωστόσο, οι διαρρήξεις δεν πήραν τέλος:

  • Στην περιοχή των Αφάντου, άγνωστοι παραβίασαν την πόρτα πρατηρίου υγρών καυσίμων και πήραν μαζί τους το χρηματοκιβώτιο με περίπου 5.000 ευρώ, χωρίς να αφήσουν δακτυλικά αποτυπώματα.
  • Στη Νέα Αγορά της Ρόδου, οι ίδιοι πιθανότατα δράστες διέρρηξαν την πόρτα ενός βενζινάδικου, κατέβασαν τους διακόπτες στον ηλεκτρολογικό πίνακα θέτοντας εκτός λειτουργίας φώτα και κάμερες και διέρρηξαν ένα χρηματοκιβώτιο… υψίστης ασφαλείας που περιείχε 13.000 ευρώ!
  • Αλλά και στην Χίο, άγνωστοι έσπασαν το τζάμι της εισόδου μιας επιχείρησης χυμών στο κέντρο της πόλης, τράβηξαν το σύρτη, άνοιξαν την  πόρτα και μετέφεραν με τρέιλερ (!) το βάρους  150 κιλών χρηματοκιβώτιο ως το αυτοκίνητό τους με το οποίο εξαφανίστηκαν! Μέσα, υπήρχαν περίπου 9.000 ευρώ, επιταγές και έγγραφα!

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης