Δράμα: Σεσημασμένος διαρρήκτης ρήμαξε 11 οχήματα

Δράμα: Σεσημασμένος διαρρήκτης ρήμαξε 11 οχήματα

Είχε αρπάξει 435 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, δυο κινητά, έξι ζευγάρια γυαλιά, μια εκκλησιαστική εικόνα και διάφορα έγγραφα

20174272201_2
Επανειλημμένα έχει εκτίσει ποινές φυλάκισης για κλοπές ένας 33χρονος Έλληνας, αλλά δεν άλλαξε... χούι! Κάθε βράδυ εντόπιζε στην πόλη της Δράμας σταθμευμένα αυτοκίνητα που είχαν στο εσωτερικό τους αντικείμενα αξίας και τα παραβίαζε προκαλώντας τους σημαντικές φθορές για να τα κλέψει.

Όπως αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών της Ασφάλειας, από τις 16 Μαΐου ως την περασμένη Τρίτη, είχε διαρρήξει εννέα οχήματα προκαλώντας τους μεγάλες ζημιές και είχε τρυπώσει σε άλλα δύο που οι ιδιοκτήτες είχαν αφήσει ξεκλείδωτα. Συνολικά, είχε αρπάξει 435 ευρώ, τρεις ηλεκτρονικές συσκευές, δυο κινητά, έξι ζευγάρια γυαλιά, μια εκκλησιαστική εικόνα και διάφορα έγγραφα.

Μέρος από τα κλοπιμαία και τα χρήματα βρέθηκαν στην κατοχή του δράστη όταν εξιχνιάστηκαν οι κλοπές και συνελήφθη, τα ξημερώματα της Τετάρτης. Ο 33χρονος σεσημασμένος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας που του άσκησε δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και φθορές, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση για να εξακριβώσουν αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης