Ψάχνουν την άκρη στο... μυστήριο της Κρήτης

Ληστεύουν τώρα και  τα μπαρ!

Στην Αστυνομία καταθέτει ο καθηγητής, που είχε απαχθεί την Πέμπτη από το Λασίθι. Εξαφανισμένη παραμένει η φοιτήτρια.

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου καταθέτει ο 50χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου στο Manchester, ο οποίος είχε απαχθεί από δύο άγνωστους -τότε- δράστες το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στον νομό Λασιθίου.

Όπως δήλωσε ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, οι απαγωγείς πείστηκαν να παραδώσουν τον καθηγητή. Ο, δε, ένας εξ αυτών, αδερφός της Αγγελικής Σταυρουλάκη, φοιτήτριας από την Ασή Γωνιά Χανίων, που εξαφανίσθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2010 και η εξαφάνισή της συνδέθηκε με την απαγωγή του καθηγητή, κρατείται στη Διεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή της εξαφάνισης του καθηγητή, μέλη του ευρύτερου περιβάλλοντος και της οικογένειας Σταυρουλάκη κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς καθηγητής και φοιτήτρια γνωρίζονταν. Ο μόνος ο οποίος δεν έγινε δυνατό να εντοπισθεί από την αστυνομία, ήταν ο αδερφός της κοπέλας, γεγονός που συνδέθηκε με την εξαφάνιση του 50χρονου άνδρα.

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και διαπραγματεύσεις, αξιωματικοί της Αστυνομίας έπεισαν την οικογένεια της φοιτήτριας να βοηθήσει, ώστε να εμφανισθεί ο αδερφός της και να δώσει στοιχεία για την υπόθεση.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οι εμπλεκόμενοι θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση η υπόθεση να «κλείσει» χωρίς την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, μιας και παραμένει ανοιχτό το θέμα της εξαφάνισης της 20χρονης φοιτήτριας, ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι, ως αυτή την ώρα, δεν έχει προκύψει νέο στοιχείο που να αφορά την εξαφάνιση της φοιτήτριας.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

9ee836834e9ed979d40f54b4260161d6_XL

Τα προβλήματα διαπιστώθηκαν μετά από προσεισμικό έλεγχο και τη σχετική απόφαση πήρε ο Δήμος Θεσσαλονίκης - Τα παιδιά του 54ου δημοτικού θα στεγαστούν στο γειτονικό 53ο δημοτικό σχολείο

SantaRun

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου το επετειακό Santa Run Athens, ο αγαπημένος χριστουγεννιάτικος θεσμός, ο οποίος μετέφερε το γιορτινό του μήνυμα, αυτή τη φορά από τον Δήμο Αμαρουσίου! 

image001

«Μόνο με συνεννόηση γίνεται σχεδιασμός για την ασφάλεια» επεσήμανε ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αξιωματικών Αστυνομίας που διεξάγεται στην Χαλκίδα

eydap1

Η ΕΥΔΑΠ ανακοινώνει ότι, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών σε κεντρικό τροφοδοτικό αγωγό, θα σημειωθεί πτώση της πίεσης έως και πλήρης διακοπή της παροχής του νερού στους Δήμους Πετρούπολης, Καματερού, Ιλίου, Περιστερίου.

press_conference

«Μπροστάρηδες» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Βούλα Πατουλίδου - Καταγγέλλουν όιτι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επιχειρείται εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων πανεπιστημιακών σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κατόχους τίτλων από ιδιωτικές σχολές με αμφίβολα επίπεδα κατάρτισης