Ψάχνουν την άκρη στο... μυστήριο της Κρήτης

Ψάχνουν την άκρη στο... μυστήριο της Κρήτης

Στην Αστυνομία καταθέτει ο καθηγητής, που είχε απαχθεί την Πέμπτη από το Λασίθι. Εξαφανισμένη παραμένει η φοιτήτρια.

Ληστεύουν τώρα και  τα μπαρ!

Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου καταθέτει ο 50χρονος καθηγητής Πανεπιστημίου στο Manchester, ο οποίος είχε απαχθεί από δύο άγνωστους -τότε- δράστες το μεσημέρι της προηγούμενης Πέμπτης στον νομό Λασιθίου.

Όπως δήλωσε ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ στην Κρήτη, οι απαγωγείς πείστηκαν να παραδώσουν τον καθηγητή. Ο, δε, ένας εξ αυτών, αδερφός της Αγγελικής Σταυρουλάκη, φοιτήτριας από την Ασή Γωνιά Χανίων, που εξαφανίσθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2010 και η εξαφάνισή της συνδέθηκε με την απαγωγή του καθηγητή, κρατείται στη Διεύθυνση.

Υπενθυμίζεται ότι από τη στιγμή της εξαφάνισης του καθηγητή, μέλη του ευρύτερου περιβάλλοντος και της οικογένειας Σταυρουλάκη κλήθηκαν να καταθέσουν, καθώς καθηγητής και φοιτήτρια γνωρίζονταν. Ο μόνος ο οποίος δεν έγινε δυνατό να εντοπισθεί από την αστυνομία, ήταν ο αδερφός της κοπέλας, γεγονός που συνδέθηκε με την εξαφάνιση του 50χρονου άνδρα.

Κλείσιμο

Ύστερα από συντονισμένες ενέργειες και διαπραγματεύσεις, αξιωματικοί της Αστυνομίας έπεισαν την οικογένεια της φοιτήτριας να βοηθήσει, ώστε να εμφανισθεί ο αδερφός της και να δώσει στοιχεία για την υπόθεση.

Με τη σχηματισθείσα δικογραφία, οι εμπλεκόμενοι θα παραπεμφθούν στον εισαγγελέα. Σε ερώτηση για το αν υπάρχει περίπτωση η υπόθεση να «κλείσει» χωρίς την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, μιας και παραμένει ανοιχτό το θέμα της εξαφάνισης της 20χρονης φοιτήτριας, ανώτατο στέλεχος της ΕΛΑΣ απέκλεισε το ενδεχόμενο.

Σημειώνεται ότι, ως αυτή την ώρα, δεν έχει προκύψει νέο στοιχείο που να αφορά την εξαφάνιση της φοιτήτριας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης