Πάτρα: Ένοπλος και με ναρκωτικά συνελήφθη γνωστός «νονός»

Πάτρα: Ένοπλος και με ναρκωτικά συνελήφθη γνωστός «νονός»

Είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση με τους μπράβους που λυμαίνονταν τα κέντρα διασκέδασης στην Πάτρα

patra_opla_xasis
Σε κλοιό αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης ένας 39χρονος γνωστός "νονός" της νύχτας που είχε εμπλακεί στην πολύκροτη υπόθεση με τους μπράβους που λυμαίνονταν τα κέντρα διασκέδασης στην Πάτρα και συνελήφθη, λίγο πριν αναχωρήσει για τη Μύκονο φορτωμένος με όπλα και ναρκωτικά!

Οι αστυνομικοί έδρασαν αστραπιαία μόλις δέχθηκαν πληροφορίες για τις «δουλειές» που σκόπευε να ανοίξει στο νησί των ανέμων ο 39χρονος και έκαναν έφοδο στο σπίτι του, όπου βρήκαν δυο συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 80 γραμμαρίων, άλλες δυο που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 208 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά με υπολείμματα των δυο ναρκωτικών. Μαζί με τα αξίας περίπου 8.000 ευρώ ναρκωτικά, κατασχέθηκαν στην κατοχή του ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα και άλλα δυο φυσίγγια διαφορετικού διαμετρήματος.

Το όπλο εστάλη στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής υπηρεσίας για βαλλιστική εξέταση, όπως και το κινητό του 39χρονου για το οποίο ζητήθηκε άρση απορρήτου επικοινωνιών. Ο μπράβος, που είχε εργαστεί σε πολλά νυχτερινά καταστήματα της πόλης, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών που του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ ένας 28χρονος που συνελήφθη μαζί του με ένα «φιξάκι» κοκαΐνης κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης