Και αστυνομικός στην επίθεση κατά Μπουτάρη - Τρεις νέες ταυτοποιήσεις

btrs0

Κατηγορούνται για εξύβριση και διατάραξη κοινής ειρήνης - Δικογραφία σε βάρος 44χρονου αστυνομικού που φέρεται να μετέιχε στην ομάδα εκείνων που έδωσαν το έναυσμα για την επίθεση και άλλων δύο ανδρών ηλικίας 43 και 57 ετών

Ένας 44χρονος αστυνομικός βρίσκεται μεταξύ των τριών ανδρών οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την Ασφάλεια Θεσσαλονίκης για συμμετοχή στην επίθεση κατά του Γιάννη Μπουτάρη.  Οι άλλοι δύο είναι ηλικίας 43 και 57 ετών. 
Συνολικά για την επίθεση σε βάρος του δημάρχου Θεσσαλονίκης έχουν έως τώρα ταυτοποιηθεί οκτώ άτομα: Οι τρεις από τους έσσερις πρώτους που εντοπίσθηκαν και συνελήφθησαν στα όρια του αυτοφώρου, οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης και καταδικάστηκαν σε ποινές με αναστολή. Ο τέταρτος είναι ανήλικος και παραπέμθηκε να δικασθεί σε δικαστήριο ανηλίκων.  Χθες ταυτοποιήθηκε 41χρονος καταστηματάρχης που ήταν αυτός ο οποίος μετείχε στην επίθεση κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του. 

Για όσους ταυτοποιήθηκαν μετά την παρέλευση του αυτοφώρου ή τυχόν θα ταυτοποιηθούν στη συνέχεια, σχηματίζεται δικογραφία. Οι ίδιοι καλούνται για εξηγήσεις στην αστυνομία και η δικογραφία αποστέλλεται στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης για να πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης, καθώς οι κατηγορίες σε βάρος τους είναι πλημμελημματικές.

Ο ρόλος του αστυνομικού

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το Voria.gr, από τα βίντεο τα οποία εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. προκύπτει ότι ο αστυνομικός που πηρετεί σε υπηρεσία γραφείου στη Θεσσαλονίκη, δεν έχει άμεση συμμετοχή στην επίθεση κατά του δημάρχου, ωστόσο, εμφανίζεται να είναι στην ομάδα εκείνων οι οποίοι δίνουν το έναυσμα για την επίθεση στον κ. Μπουτάρη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για το στοιχείο αυτό καθώς και για την εν γένει πορεία των ερευνών η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση έχει ενημερώσει τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί τώρα να δέσει τα στοιχεία της δικογραφίας γι’ αυτά τα επιπλέον τρία με τέσσερα άτομα ώστε στη συνέχεια να την αποστείλει στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Οι αστυνομικοί με πολιτικά

Σύμφωνα με αστυνομική πηγή που επικαλείται το Voria.gr, η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης εξετάζει επίσης τη στάση την οποία τήρησαν οι περίπου πέντε αστυνομικοί με πολιτικά οι οποίοι ήταν στο σημείο της επίθεσης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, εξ αυτών, μόνον ένας προσέτρεξε σε βοήθεια προς τον δήμαρχο και συγκεκριμένα, προσπάθησε να απωθήσει τους επιτιθέμενους την ώρα που ο κ. Μπουτάρης είχε πέσει στο έδαφος. Οι υπόλοιποι τέσσερις φαίνεται να παραμένουν αδρανείς και απλώς να παρατηρούν τα γεγονότα, χωρίς να κάνουν το παραμικρό για να παρεμποδίσουν όσους επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης.

ΣΧΟΛΙΑ (119)

Μπούφος.

Στο άρθρο 2 του αντιρατσιστικού νόμου αναφερέται ξεκάθαρα τι ποινή προβλέπεται για όποιον αρνείται γενοκτονία και είναι δημόσιο προσωπο. Αλλά εκεί μόκο όλοι.... Αντιρατσιστικός νόμος: «Άρθρο 2 Δημόσια επιδοκιμασία ή άρνηση εγκλημάτων 1. Όποιος με πρόθεση, δημόσια, προφορικά ή δια του τύπου, μέσω του διαδικτύου ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο ή τρόπο, επιδοκιμάζει, ΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ή κακόβουλα αρνείται την ύπαρξη ή τη σοβαρότητα εγκλημάτων ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΩΝ, εγκλημάτων πολέμου, εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας, του Ολοκαυτώματος …. τιμωρείται με τις ποινές της παραγράφου 1 του προηγούμενου άρθρου. 2. Αν η πράξη της προηγούμενης παραγράφου τελέστηκε από ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ή υπάλληλο, κατά την άσκηση των ανατεθειμένων σε αυτόν καθηκόντων, επιβάλλεται φυλάκιση έξι (6) μηνών έως τριών (3) ετών και χρηματική ποινή δέκα χιλιάδων έως είκοσι πέντε χιλιάδων (10.000 ? 25.000) ευρώ.»

Αγαπητέ....

....δέν ήξερες ότι όποια ρατσιστική κίνηση αφορά ¨Ελληνες δεν λαμβάνεται υπ'όψη; 'Aν ο συγκεκριμένος "κύριος" έλεγε ότι χέστηκε π.χ. για τους λαθρομετανάστες που έχουν πνιγεί μέχρι τώρα στο Αιγαίο, παρ' ότι δεν τους έπνιξε κανείς Έλληνας και δεν φταίμε εμείς γι' αυτό, αυτόν τον κύριο ξεμωραμένο θα τον είχαν ξηλώσει πρό πολλού. Φυσικά υπάρχουν πάρα πολλά παραδείγματα και από άλλα δημόσια πρόσωπα για κατάφορο ρατσισμό κατά του ελληνικού λαού, που δυστυχώς έχουν μείνει ατιμώρητα και "ανευ σημασίας".

Επομένως...

...που είναι οι ακροδεξιοί που βιάστηκε να κατηγορήσει ο Τσίπρας? Ταυτοποιήθηκε κανείς σαν στέλεχος κάποιας τέτοιας οργάνωσης.? Και οι αστυνομικοί μάλλον μπερδεύτηκαν λόγω των εντολών που παίρνουν συνεχώς να μην επεμβαίνουν όταν βλέπουν μπάχαλο και κουκουλοφόρους!!! Βρε δεν μας παρατάτε πια με αυτή την ιστορία. Όπως χέστηκε ο Μπουτάρης για τα θύματα της τουρκικής θηριωδίας έτσι χέστηκαμε κι εμείς για τον προπηλακισμό του. Κανείς από τους πολιτικούς δεν καταδίκασε ποτέ τα όσα ανάρμοστα έχει πει ο ξεμωραμενος, γιατί στη πραγματικότητα χεστηκαν κι αυτοί για τους σφαγμένους προγόνους μας.

Μάρκος

Να φτιάξουν, τα καλόπαιδα της νεολέρας ΤΣΥΡΙΖΑ, ένα μνημείο "του Δαρμένου Μπουτάρη" στον Λευκό τον Πύργο. Να πηγαίνουν οι φασιστεροί συνδικάλες της ΔΕΗ, να ακουμπούν το πόδι τους απάνω και να καπνίζουν το τσιγαριλίκι τους! Είναι δίκαιο, να γίνει έργο!!

Για τους μελανοχιτώνες

-αναρχικούς μπαχαλάκηδες του συριζα πόσες ταυτοποιήσεις γίνανε;

Έχιδνα

Άμεση μετάθεση στα όργανα της τάξης. Να έρθουν στη πλατεία Εξαρχείων να κάνουν το αγροτικό τους να τους φύγει το λυρι! Γατάκια!

Waldorf

Μείζον θέμα ο Μπουτάρης. Όταν η ΕΛΑΣ διαλευκάνει πλήρως το θέμα και συλλάβει όλους τους ενόχους, αν έχει την καλοσύνη, ας δει αν μπορεί να κάνει κάτι με τις πάσης μορφής συλλογικότητες που καταστρέφουν συστηματικά περιουσίες και θέτουν σε κίνδυνο ζωές. Επίσης προτείνω την ανέγερση μνημείου Μπουτάρη σαν αυτό των πεσόντων της ΕΡΤ.

Τις ωφελείται??

Η Δημοκρατία?Οχι!Τι κρύβεται πίσω από την επίθεση κατά Μπουτάρη?Η βία καταδικάζεται και στην βία δεν απαντάμε με βία!Ως εδώ καλά.Οταν όμως το 80% των δηλώσεων από τότε που συνέβη και σε καθημερινή βάση αφορά την επίθεση και το 20% την γενοκτονία των Ποντίων προβληματίζει.Οταν συσχετίζεται η υπόθεση αυτή της επίθεσης με συλλαλητήρια,διαδηλώσεις,εκδηλώσεις είτε για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, είτε για τους πλειστηριασμούς,είτε για την οικονομική κατάσταση της χώρας και τοποθετούνται όλα σούμα στον ίδιο τουρβά επίσης προβληματίζει!Διότι μετά το μυαλό πάει αλλού:Μέσω της επίθεσης Μπουτάρη να στιγματίζεται οποιοδήποτε συλλαλητήριο,διαδήλωση κ.λ.π που ουδεμία σχέση έχει με ακροδεξιές και ακροαριστερές αποφράδες,κοινώς όποιος κατεβαίνει στο δρόμο,αριστερός ή δεξιός αυτομάτως είναι και ύποπτος!!Αυτό είναι πολύ σοβαρό και θα πρέπει να το προσέξουμε αν πραγματικά εννοούμε τη Δημοκρατία,αν πραγματικά απεχθανόμαστε την τρομοκρατία,το φασισμό και τον ολοκληρωτισμό.Είδαμε πώς χαρακτηρίστηκαν "οι αγανακτισμένοι"αλλά και πώς το εκμεταλλεύτηκαν κάποιοι και τι επακολούθησε.

Ηλίθιο τσιτάτο

"στην βία δεν απαντάμε με βία": καλά φίλε, εσένα αν έρθουν να ασκήσουν βία επάνω σου μην απαντήσεις με βία. Σκύψε κιόλας να φανεί ο σβέρκος σου να φας πιο καλά τις καρπαζιές.

ΠΡΟΣΟΧΗ-ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!

Προς ολους τους νυν υπουργους,βουλευτες και.. λιμα:Επιτρεπεται η κυκλοφορια σας στους δρομους,συγκεντρωσεις,θεατρα,αμφιθεατρα,δημαρχεια,ασανσερς,μονο σε: νεους,κατω των ...80,αθλητικου παραστηματος,με σωματα σμιλευμενα σε γυμναστηρια.Μπεκρηδες,καπνουλουδες,τρεκλιαρηδες χασισοποτες,απαγορευεται,ρητα.Προτιμουνται οι κατεχοντες μαυρη ζωνη με πολλα νταν.Οι παραβατες θα σΜΠΡωχνωνται αδιακριτως,θα προπηλακιζονται,δεν θα τους αναγνωριζεται η ΣΟΦΙΑ,ουτε τα ασπρα τους μαλλια.

μπουταρη πουλας!!

Αυτα, για να καταλαβετε την επιχειρηματολογια τους!Μας γλεντανεεε!!αυτοινοι εκαιγαν και δολοφονουσαν(μαρφιν),και εμεις οι...κανονικοι,οχι 'διαφορετικοι',αντικειμενικοι,αντιστεκομαστε σθεναρα,με το... πληκτρο.Προκοπη ειν αυτη?Α!περιμενουμε τας εθνικας εκλογας.

Θα πάθετε πλάκα με τα ποσοστά της Χ.Α. στις επόμενες εκλογές

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την υποκρισία και τα ψέμματα του τόξου.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης