Διακινούσαν λαθρομετανάστες με πλαστά διαβατήρια

Στους 17 οι νεκροί λαθρομετανάστες στο Θρακικό Πέλαγος

Στα χέρια της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας έπεσαν αδίστακτοι δουλέμποροι και περίπου 30 Κούρδοι λαθρομετανάστες που μεταφέρονταν με τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό. Όλοι ήταν εφοδιασμένοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα...!

 Στα χέρια της Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας έπεσαν αδίστακτοι δουλέμποροι και περίπου 30 Κούρδοι λαθρομετανάστες που μεταφέρονταν με τέσσερα κλεμμένα αυτοκίνητα στην Εγνατία οδό. Όλοι ήταν εφοδιασμένοι με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τα τέσσερα που έφεραν ξένες πινακίδες και διαπίστωσαν ότι οι περισσότεροι επιβάτες τους ήταν αλλοδαποί, ενώ δέκα από αυτούς ήταν παιδιά ηλικίας από ενός ως επτά χρόνων! Τα διαβατήρια των ενηλίκων αποδείχθηκαν πλαστά και οι κάτοχοί τους ομολόγησαν ότι τους τα είχαν προμηθεύσει οι διακινητές, στους οποίους είχαν δώσει από 3.000 ευρώ ο καθένας και 1.500 ευρώ για καθένα από τα παιδάκια για να τους μεταφέρουν στην Ιταλία!

Οι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων είναι και διακινητές, μεταφέρθηκαν στο αστυνομικό μέγαρο Ηγουμενίτσας, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η προανάκριση για να εξακριβωθεί η ιδιότητα του καθενός από αυτούς. Όλα δείχνουν πάντως, ότι εξαρθρώθηκε ένα μεγάλο κύκλωμα διακίνησης λαθρομεταναστών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

4574349

Η διάσκεψη έχει τον χαρακτήρα επιστημονικού συνεδρίου, στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις διακεκριμένων περιβαλλοντικών θεολόγων

2