Έκλεψαν καλώδια βάρους δύο τόνων!

Έκλεψαν καλώδια βάρους δύο τόνων!

Χρειάστηκε, όμως, πολύωρη καταδίωξη στην εθνικό οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης για να ακινητοποιηθεί το κλεμμένο φορτηγάκι τους....

Δεν κατάφεραν να γλιτώσουν την σύλληψη οι δύο νεαροί που λεηλάτησαν ένα εργοτάξιο λιγνίτη στην Πτολεμαϊδα Κοζάνης και έκλεψαν μεταξύ άλλων καλώδια βάρους δύο τόνων! Χρειάστηκε, όμως, πολύωρη καταδίωξη στην εθνικό οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης για να ακινητοποιηθεί το κλεμμένο φορτηγάκι τους.

Οι δράστες, δύο Έλληνες ηλικίας 34 και 21 χρόνων, έπεσαν σε μπλόκο της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας στον κόμβο Κλειδίου και, παρά τη χρήση ηχητικών και οπτικών σημάτων, προσπάθησαν να ξεφύγουν ανεβάζοντας ταχύτητα και κάνοντας επικίνδυνους ελιγμούς. Όμως, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους εγκλωβίσουν και να τους συλλάβουν.

Στο φορτηγό, που αποδείχθηκε ότι είχαν κλέψει από το εργοτάξιο, είχαν φορτώσει καλώδια χαλκού συνολικού βάρους δύο τόνων και τρεις προβολείς τα οποία είχαν αρπάξει από τις εγκαταστάσεις… Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τυχόν συμμετοχή κι άλλων ατόμων στις κλοπές.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης