Πυροβολισμοί μεταξύ μπράβων στην Πρέβεζα

Πυροβολισμοί μεταξύ μπράβων στην Πρέβεζα

Πήραν «φωτιά» τα… κουμπούρια στην παραλιακή της Πρέβεζας, όπου από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί όταν οι «μπράβοι» δύο νυχτερινών κέντρων αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα...!

Πήραν «φωτιά» τα… κουμπούρια στην παραλιακή της Πρέβεζας, όπου από θαύμα δεν υπήρξαν τραυματισμοί όταν οι «μπράβοι» δύο νυχτερινών κέντρων αποφάσισαν να λύσουν τις διαφορές τους με τα όπλα! Φρόντισαν, όμως, να τα… εξαφανίσουν πριν φτάσουν οι αστυνομικοί!

Οι θαμώνες των νυχτερινών κέντρων της περιοχής δεν ήξεραν πού να κρυφτούν, όταν άρχισαν να πέφτουν οι σφαίρες! Είχε προηγηθεί γερός καυγάς μεταξύ των ανθρώπων της νύχτας που κατέληξαν να τραβήξουν τα όπλα για να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους! Για καλή τους τύχη, ήταν αρκετά… ατζαμήδες για να μην πετύχουν οι μεν τους δε, αλλά όχι και τόσο ώστε να τραυματίσουν κάποιον αθώο!

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο από τους δράστες, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν διαφωνήσει για την διανομή των εισπράξεων του ενός καταστήματος, ο ιδιοκτήτης του οποίου είχε οφειλές στον ιδιοκτήτη του άλλου. Ισχυρίσθηκαν, ακόμη, ότι τα όπλα –που κάποιος είχε φροντίσει να εξαφανίσει!- ήταν κρότου- λάμψης! Ωστόσο, στον τόπο της συμπλοκής οι αστυνομικοί περισυνέλεξαν κάλυκες, οι οποίοι εστάλησαν τα ειδικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

opap

Το κορυφαίο φιλανθρωπικό Gala για τα 60 χρόνια από την ίδρυσή του, πραγματοποιεί ο ΟΠΑΠ για ένα καλό σκοπό, αφιερωμένο στα παιδιά. Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα κατευθυνθούν για τη στήριξη της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και της Ελληνικής Εταιρίας Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων (ΕΛΕΠΑΠ), δύο αναγνωρισμένων φορέων, με αποστολή τη στήριξη παιδιών που έχουν ανάγκη.

purros-dimas

Το «λιοντάρι της Χειμάρρας» καταγγέλλει τις «συστηματικές και μεθοδευμένες καταπατήσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και κάθε έννοιας δικαίου από πλευράς του Αλβανικού Κράτους» και καλεί την Αλβανία να ανακαλέσει την απόφαση που ουσιαστικά απαλλοτριώνει τις περιουσίες των Βορειοηπειρωτών

5