Αγρίνιο: Ανήλικοι μαθητές πήγαιναν στο σχολείο με χασίς

Αγρίνιο: Ανήλικοι μαθητές πήγαιναν στο σχολείο με χασίς

Οι δυο μαθητές ηλικίας 16 και 17 χρόνων υποβλήθηκαν σε έλεγχο και οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά πάνω τους 27,5 γραμμάρια ναρκωτικού

xasis__1_
Σοκ έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Αγρινίου η αποκάλυψη ότι δυο ανήλικα παιδιά, μαθητές Λυκείου της πόλης, συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών την στιγμή που πήγαιναν στο σχολείο τους έχοντας μαζί τους ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης!

Οι δυο μαθητές ηλικίας 16 και 17 χρόνων υποβλήθηκαν σε έλεγχο και οι αστυνομικοί βρήκαν συνολικά πάνω τους 27,5 γραμμάρια ναρκωτικού! Μάλιστα, στο σπίτι του 17χρονου συνελήφθη και ο 19χρονος αδελφός του, καθώς βρέθηκαν τρεις μεταλλικοί τρίφτες καθώς και ένα βαζάκι με υπολείμματα κάνναβης. Οι τρεις νεαροί οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου με κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών.

Την ίδια κατηγορία μαζί με αυτή της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου, αντιμετωπίζουν οι πατεράδες των δυο μαθητών και η μητέρα του 17χρονου και του 19χρονου που επίσης συνελήφθησαν, ενώ αναζητείται η μητέρα του 16χρονου.

*** Ένας ακόμη ανήλικος συνελήφθη με ναρκωτικά στην πόλη της Ρόδου. Πρόκειται για έναν 17χρονο Έλληνα που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του 2,9 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης τα οποία κατασχέθηκαν. Στη συνέχεια, συνελήφθησαν οι γονείς του για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου και οδηγήθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης