Χαλκιδική: Σπείρα έκλεβε από οχήματα μέχρι τροχόσπιτα

poli_08

Η συνολική τους «λεία» εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 15.000 ευρώ

Εξοχικές κατοικίες, τροχόσπιτα και οχήματα στη Χαλκιδική κατηγορούνται ότι έκλεβαν τρεις Ρουμάνοι κι ένας Έλληνας, οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν από την Αστυνομία ως δράστες για 18 περιπτώσεις κλοπών που καταγγέλθηκαν κατά τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

Η συνολική τους «λεία», σύμφωνα με την σχηματισθείσα δικογραφία, εκτιμάται ότι ξεπερνάει τις 15.000 ευρώ και εκτός από χρηματικά ποσά περιλαμβάνει ηλεκτρονικές συσκευές, εργαλεία, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα.

Οι ίδιοι κατηγορούμενοι είχαν συλληφθεί τον περασμένο Φεβρουάριο -κατά περίπτωση για όπλα και ναρκωτικά- ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν τότε διαρρηκτικά εργαλεία και κλοπιμαία.

Από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πολυγύρου ταυτοποιήθηκαν στη συνέχεια ως δράστες 18 περιπτώσεων κλοπών που παρέμεναν μέχρι τη σύλληψή τους ανεξιχνίαστες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

turia

 Υπουργός παρέθεσε τα… επιτεύγματα της Κυβέρνησης, αλλά δεν έδωσε λύσεις στα αιτήματά τους και έτσι από τη Δευτέρα ανακοίνωσαν κινητοποιήσεις με αρχή τη Θεσσαλία. «Οι απαντήσεις που πήραµε όχι µόνο δεν µας ικανοποιούν αλλά δείχνουν ότι η κυβέρνηση έχει κάνει την επιλογή της να µην στηρίξει τον αγροτικό τοµέα»