Φρίκη στη Ν. Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε έξω για φαγητό

Τα πρώτα του λόγια: «Τη σκότωσα γιατί μου έριχνε φάρμακα στο φαγητό»

Σοκ προκαλούν οι νέες πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για τον άντρα που με 38 μαχαιριές σκότωσε τη μητέρα του και κράτησε επί τρεις ημέρες το πτώμα της στο διαμέρισμά τους στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφού τη σκότωσε το απόγευμα της 7ης Μαϊου, συνέχισε κανονικά τη ζωή του σαν να μη συμβαίνει τίποτε. Μάλιστα λίγη ώρα μετά το άγριο φονικό, βγήκε έξω, μόνος του, για να φάει -όπως ο ίδιος είπε στους αστυνομικούς- «σπέσιαλ πίτσα με μανιτάρια».

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι μάνα και γιος είχαν πολύ συχνούς καβγάδες και ο βασικός λόγος ήταν ότι ο 38χρονος δεν είχε πάρει ποτέ το πτυχίο του από το Πολιτικό της Νομικής. Ο 38χρονος, ο οποίος είναι ένας εύσωμος άντρας με μακριά σκουρόχρωμα μαλλιά, δεν είχε δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν είχε κάποια σχέση και ήταν άτομο πολύ εσωστρεφές.

Πώς αποκαλύφθηκε το έγκλημα
«Σκότωσα τη μητέρα μου» ομολόγησε ο 38χρονος αμέσως μόλις οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 στη Νέα Σμύρνη και αντίκρισαν τον άντρα να κάθεται απέναντι από μία καρέκλα στην οποία είχε τοποθετήσει το άψυχο σώμα της γυναίκας που τον γέννησε!

«Γιατί το έκανες;» τον ρώτησαν αμέσως οι αστυνομικοί.

«Γιατί μου έριχνε φάρμακο στο φαγητό για να ελέγχει το μυαλό μου. Είχε βάλει τη μασονία να υπεισέρχεται στο μυαλό μου για να με ελέγχει. Ελεγε ότι το έκανε για το καλό μου».

Ετσι δικαιολόγησε ο άντρας, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα, την αποτρόπαια πράξη του. Το απόγευμα της 7ης Μαίου, επιτέθηκε στην 64χρονη μητέρα του μέσα στο υπνοδωμάτιο της, τη χτύπησε και μετά τη μαχαίρωσε 38 φορές, στο θώρακα, το λαιμό αλλά και άλλα σημεία του σώματός της. Στη συνέχεια κράτησε για τρεις μέρες το πτώμα της, το οποίο είχε βάλει μάλιστα να κάθεται σε καρέκλα, μέχρι που η δυσοσμία κινητοποίησε τους γείτονες και κάλεσαν την αστυνομία.

Ο άντρας ήταν άνεργος, ενώ δεν είχε ολοκληρώσει ποτέ τις σπουδές του στο Πολιτικό της Νομικής. Η μητέρα του ήταν συνταξιούχος του ΙΓΜΕ και ήταν χωρισμένη με τον πατέρα του.

Έπλυνε το μαχαίρι με το οποίο έσφαξε τη μητέρα του και συνέχισε τη ζωή του

Ο 38χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες είπε στους αστυνομικούς: «Επειδή είμαι αθλητικός τύπος, ήξερα το μέγεθος της δύναμής μου και πόση δύναμη έπρεπε να χρησιμοποιήσω».

Η γυναίκα είχε καταλήξει ήδη από το 2-3 χτύπημα με μαχαίρι. Στη συνέχεια, ο 38χρονος πήρε το μαχαίρι με το οποίο έσφαξε τη μητέρα του, το έπλυνε και συνέχισε κανονικά τη ζωή του. Όπως είπε, μαγείρευε και βγήκε έξω για πίτσα.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πρώτη φορά το κουδούνι, τους είπε, σύμφωνα με πληροφορίες ότι η μητέρα του απουσίαζε, μέχρι που χρειάστηκε να πάρουν κλειδαρά να μπουν στο διαμέρισμα και να αντικρίσουν το αποτρόπαιο θέαμα.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει εμφανιστεί ο πατέρας του, ενώ έχει ειδοποιηθεί ο αδερφός του, ο οποίος ζει μόνιμα στο εξωτερικό.

Ο άντρας κρατείται στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών και σύμφωνα με πληροφορίες μοιάζει να είναι εντελώς χαμένος.


Δείτε βίντεο: Ν. Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε έξω για φαγητό
Ν. Σμύρνη: Κατακρεούργησε τη μητέρα του και μετά βγήκε έξω για φαγητό

ΣΧΟΛΙΑ (126)

Αρετή

Ο αδελφός μου πάσχει από αυτή την ασθένεια, που δυστυχώς δεν περνάει ποτέ και είναι εφόρου ζωής. Όταν παίρνουν τα φάρμακά τους οι σχιζοφρενείς, νομίζουν ότι είναι απολύτως καλά και ότι δεν τα χρειάζονται, όμως με το που τα σταματήσουν επανέρχονται πάντα στην προηγούμενή τους κατάσταση και τρελαίνονται. Για αυτό η θεραπεία των ασθενών με σχιζοφρένεια πρέπει να γίνεται με ενέσεις, θα έπρεπε οι ενέσεις να γίνουν ο κανόνας και όλο και περισσότεροι γιατροί διαλέγουν τις ενέσεις ως βασική θεραπεία. Τα περισσότερα αντιψυχωσικά βγαίνουν σε δύο μορφές, δηλαδή είτε σε χάπια, είτε σε ένεση. Αν το φάρμακο δοθεί σε χάπια, τότε πρέπει ο ασθενής να παίρνει κάθε μέρα για όλη του τη ζωή τα χάπια. Μπορεί όμως να τα ξεχάσει ή να χάσει τη δόση, ενώ συχνά μπορεί να τα σταματήσει γιατί θεωρεί ότι δεν έχει τίποτα. Επειδή το φάρμακο είναι το ίδιο, σύμφωνα με τα όσα μου έχουν πει οι γιατροί, άσχετα με ποια μορφή θα χορηγηθεί, έχει την ίδια ακριβώς δράση και τις ίδιες πιθανές παρενέργειες. Η ένεση όμως έχει μεγάλη διάρκεια και δεν χρειάζεται να γίνεται κάθε μέρα! Τώρα πλέον έχουν βγει μηνιαίες και τριμηνιαίες δόσεις. Οπότε τη σημερινή εποχή ο ασθενής τυπικά θα χρειάζεται να κάνει μόνο τέσσερις ενέσεις κάθε χρόνο. Με τέσσερα τσιμπηματάκια θα ζει μια πιο ποιοτική και αξιοπρεπή ζωή διότι δε θα χρειάζεται κάθε μέρα να καταπίνει χάπια που θα του θυμίζουν ότι είναι άρρωστος και δε θα έχει τον κίνδυνο να υποτροπιάσει αφού με την ένεση είναι ελέγχεται ότι λαμβάνει σωστά την αγωγή του. Επίσης τα νέας γενιάς αντιψυχωσικά δεν κάνουν τον άνθρωπο ζόμπι και έτσι λειτουργεί σαν φυσιολογικός στην κοινωνία, για παράδειγμα τον αδελφό μου δεν τον καταλαβαίνει κανείς ότι έχει ή ότι παίρνει κάτι. Τέλος οι ενέσεις γίνονται από κάποια νοσηλεύτρια στους γλουτούς του ασθενή και από ότι μου λέει ο αδελφός μου δεν πονάνε καθόλου.

Λένα

Γιατί δεν νοσηλευόταν σε κάποια κλινική, αν ήταν τόσο βαριά η κατάσταση του ? Από ότι αποδείχτηκε ήταν επικίνδυνος και δεν έπρεπε να κυκλοφορεί στην κοινωνία. Θα μου πεις , τόσοι και τόσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι!!!

Ελενη παπαβασιλειου

πολλές γνώμες πολλά σχόλια χωρίς να γνωρίζετε ΤΙΠΟΤΑ. αξιόλογη οικογένεια. . ΕΤΥΧΕ!!! δυστυχώς, όπως μπορεί να τύχει στον καθένα μας.

Πολύ φυσιολογικό

Αξιόλογη οικογένεια ο γιος να σκοτώνει την μητέρα του;

Κρίμα στην γυναικούλα

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάσει .

Μαριάνκα

Πολλά ψυχολογικά έχουνε στη Νέα Σμύρνη τώρα τελευταία. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον Πανιώνιο;

@

Δε μπήκες στη ντουλάπα ρε παλικάρι; Ούτε που θα σε βρίσκανε!

astrahan

aaaaahahahaha!

Μητέρα έως το τέλος

Θά πρέπει νά εκφράσουμε τόν θαυμασμό μας σε αυτή την μητέρα που όταν αρρώστησε τό παιδί της -- συνήθως η σχιζοφρένεια παρουσιάζεται ξαφνικά μετά 18! -- ΟΛΟΙ οι άλλοι της οικογένειας ( σύζυγος, αδελφός ) τήν "" έκαναν με ελαφρά πηδηματακια "" καί μόνη αυτή ανέβαινε τόν Γολγοθά τού μαρτυρίου απο τον παρανοϊκό γιό της , προσπαθώντας να τον * ισορροπισει* , ζώντας μία κόλαση μόνη της, ΕΩΣ ΤΌ ΤΕΛΟΣ.... .. Μου θύμισε μία εξήγηση που μου έδωσε ένας ψυχίατρος , γιά τό γιατί οι άνδρες αγαπάνε τόσο πολύ τίς μητέρες τους , ακόμα και παντρεμένοι.... "" Διότι , γνωριζουν ότι η μητέρα τους είναι η μόνη γυναίκα που δέν πρόκειται να τους προδώσει ποτέ"" μου εξήγησε , καί είχε δίκιο....

μουλάρια

ο άνθρωπος είναι άρρωστος.είχε ανάγκη από βοήθεια .έτσι για πλάκα έσφαξε την μάνα του????μουλαριαααα

Ανορθόδοξος χριστιανός

Τώρα αυτός θα πάει στον παράδεισο..?? Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι...Ο άνθρωπος έχει το ακαλογιστο....

Κομφούκιος

Πολύ κρίμα για το τραγικό γεγονός, όμως ας εξετάσουμε το ενδεχόμενο να έφταιγε λιγάκι και το θύμα σε αυτήν την περίπτωση. Αν όντως του έριχνε φάρμακα στο φαγητό, τότε αυτός σε κάποια στιγμή το παρατήρησε κι έτσι αυτόματα έχασε την εμπιστοσύνη του στη μάνα του. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Όταν σε προδώσει το πιο έμπιστό σου άτομο, χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου. Όσο και να την αγαπούσε, ένιωσε προδομένος κι ένας προδομένος άνθρωπος μπορεί να κάνει πολλά πράγματα τη στιγμή που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και σε συνδυασμό με το ψυχολογικό μπέρδεμα που είχε, λόγο της ενεργούς ψύχωσης, έγινε ότι έγινε! Και μη μου πείτε ότι είναι απίθανο να του έριχνε φάρμακα στο φαγητό του, διότι γνωρίζω ότι συμβαίνει αυτό συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις. Γνωρίζω ότι γίνεται, διότι μια φίλη μου νοσηλεύτρια σε ψυχιατρικό νοσοκομείο, συζητώντας την ώρα του καφέ για τη δουλειά της, μου έχει πει η ίδια ότι το έχει προτείνει σε γονείς και συγγενείς ανθρώπων με σχιζοφρένεια! Αν ο ασθενής δε θέλει να πάρει τα φάρμακά του, προσπαθούνε να του τα δώσουν στο φαγητό ή με κάποιο χυμό χωρίς να το καταλάβει. Αν δε μπορεί να γίνει οργανωμένα κάτι τέτοιο, τότε αποφασίζουν ότι η καλύτερη λύση είναι η ενέσιμη θεραπεία κι έτσι υποχρεώνουν με το ζόρι τον ασθενή να κάνει μια ένεση πολύ συχνά, μηνιαία ή κάθε δύο εβδομάδες. Εγώ όλες αυτές τις μεθόδους τις θεωρώ φασιστικές! Είναι δυνατόν να χορηγούμε χημικά φάρμακα με το ζόρι ή με πονηρό τρόπο σε έναν άνθρωπο; Λογικό είναι μετά να χάσει την εμπιστοσύνη του σε μας και να γίνει εχθρός μας. Το να ρίχνουν φάρμακα με αυτόν τον τρόπο, προσβάλει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και όλα έχουν το τίμημά τους στο τέλος.

Σωτήρης

Στον σχιζοφρενή και τον παρανοϊκό, δηλαδή, που δεν αναγνωρίζει ότι είναι βαριά άρρωστος και αρνείται να πάρει τα φάρμακά του που θα καταστήσουν και αυτόν ασφαλή για το κοινωνικό σύνολο και τη ζωή του βιώσιμη να μην τα δίνουμε χωρίς να πάρουμε την άδειά του επειδή είναι 'φασιστικό'; Σοβαρά; Και δεν είναι φασιστικό να τον αφήνουμε να υποφέρει ή να υποβάλλουμε σε βάσανα και δυνητικό κίνδυνο τους άλλους γύρω του; Αυτούς τους σκέφτηκες; Οικογένεια, φίλους, γείτονες; Δεν είναι άνθρωποι αυτοί; Δεν έχουν δικαίωμα στην ασφάλεια και την ψυχική γαλήνη; Μια 'απλή' κατάθλιψη και μπορεί να κάνει τον βίο αβίωτο όχι μόνο στον ασθενή αλλά και στους οικείους του - φαντάσου, λοιπόν, τί Γολγοθά ανεβαίνουν οι οικείοι ενός βαριά ψυχικώς αρρώστου. Ποιός μπορεί να φροντίσει έναν βαριά ψυχικώς νοσούντα χωρίς φαρμακευτική αγωγή, με ασφάλεια και για τους δυο και μια (σχετική) ψυχική δύναμη; Οι γείτονες και οι περαστικοί τί χρωστάνε να ζουν με μια κινούμενη βόμβα δίπλα τους; Εσύ θα έλεγες τα ίδια αν ήσουν γείτονας ενός τέτοιου ανθρώπου ή πατέρας του και έπρεπε να τον φροντίσεις και συγχρόνως να φροντίσεις και τον εαυτό σου και την ασφάλεια των γύρω σας; Αν σε πετύχει αύριο-μεθαύριο στον δρόμο κανένας τέτοιος τον οποίο γιατροί και οικογένεια άφησαν χωρίς αγωγή για να μην τους πουν 'φασίστες', θα εξακολουθήσεις να έχεις την ίδια άποψη; Αν ναι, πάσο. Αν, όμως, υποψιάζεσαι ότι θα ξεκινούσες να αλυχτάς 'πού είναι το κράτος' και 'πού ήταν η οικογένειά του' και 'τί χρώσταγα εγώ και το παιδί μου να βρεθούμε στον δρόμο του' και τέτοια, ξανασκέψου το.

Δεν έχουν την λογική

Δεν μπορείς να αναζητάς δόση λογικής σε έναν ψυχασθενή και ούτε να ζητάς την άδεια του στην χορήγηση φαρμάκων. Τα πράγματα είναι απλούστατα. Ένας ψυχασθενής είναι απρόβλεπτος και μπορεί να βλάψει απουσία συνείδησης όχι μόνο τον εαυτό του αλλά και άλλους. Εάν είναι επικίνδυνος και μη συνεργάσιμος, η λύση είναι μόνο μία και είναι ο εγκλεισμός, όσο και να πονά τους οικείους του να τον βλέπουν σε κολαστήριο. Η απουσία "φασιστικών μεθόδων" που λες έχουν στην καλύτερη περίπτωση το αποτέλεσμα που διαβάζεις και στην χειρότερη σωρεία θυμάτων, όπως η περίπτωση του έφηβου ψυχασθενούς που γάζωσε τους συμμαθητές του στην Αμερική ή τον άλλον που πήρε το φορτηγό και σκορπούσε τον θάνατο στην Γερμανία. Εκτός και εάν νομίζεις ότι οι κοινωνίες έχουν την δυνατότητα να δικαιολογούν τα θύματα των ψυχοπαθών στο όνομα της "ανθρώπινης αξιοπρέπειας τους"

...

Ψιλοψυχακια σε κοβω κι εσενα....

Bad man

Όσο θα κάνεις εσύ χημειοθεραπεία , χωρίς να έχεις κανένα στοιχείο καρκίνου, άλλο τόσο θα κάνει , εκούσια , θεραπεία ένας σχιζοφρενής. Είναι σπανιες οι περιπτώσεις σχιζοφρενων που παίρνουν εκούσια τα φάρμακα τους γιά μεγάλο χρονικό διάστημα. Περισσότερα στο διαδίκτυο....

Κομφούκιος

Εντάξει, αποδείξατε ότι δεν είστε άνθρωποι όλοι εσείς που απαντήσατε στο σχόλιό μου. Προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η ελευθερία του ανθρώπου και είστε φασίστες. Μαντέψτε όμως τι προσελκύετε με αυτή τη στάση σας, διότι όλα είναι ένας νοητός καθρέφτης! Ο Φασισμός ως μαγνήτης προσελκύει το φασισμό και τελικά θα σας συμβούν αυτά που φοβόσαστε. Δεν θα είναι ψυχασθενής ο δολοφόνος σας, θα είναι όμως κάποιος τρομοκράτης, κάποιος ναρκομανής ή κάποιος ληστής που σας βρήκε στο δρόμο του. Τότε θα θυμηθείτε ότι εσείς το προσελκύσατε με τον τρόπο σκέψης σας. Προφανώς δεν υποστηρίζω μια άποψη επειδή έτσι μου κατέβηκε. Έχω διαβάσει μελέτες ότι οι άνθρωποι με ψύχωση είναι πιο απίθανο να κάνουν κακό σε άλλους, σε σχέση με άλλες περιπτώσεις ανθρώπων! Τα περισσότερα εγκλήματα έχουν γίνει από ανθρώπους που κανείς δεν το περιμένει. Ένας άνθρωπος με ψύχωση στον εαυτό του μπορεί να κάνει κακό, αλλά όχι σε άλλους. Αν ένας ακούει φωνές, έχει μανία καταδίωξης και παρανοϊκές ιδέες, τότε τείνει να απομακρύνεται από τους ανθρώπους και απομονώνεται ζώντας σε ένα καθεστώς φόβου. Αυτή η συμπεριφορά παρατηρείται συχνά και όχι δολοφονίες αγνώστων ανθρώπων. Ας είμαστε λίγο σοβαροί λοιπόν! Αν είχα λοιπόν ένας σχιζοφρενή στη γειτονία μου δε θα φοβόμουν τίποτα, διότι η γνώση μου δίνει δύναμη, κατανόηση και το αίσθημα της ασφάλειας. Εγώ προσελκύω την ασφάλεια με τον τρόπο σκέψης μου, ενώ εσείς ζείτε σε ένα απίθανο καθεστώς ανασφάλειας. Μαντέψτε όμως! Τα αρνητικά σενάρια που φτιάχνετε με το μυαλό σας σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να γίνουν πραγματικότητα, είναι φαντασιώσεις και ψευδαισθήσεις που δημιουργεί το μυαλό σας που δεν έχει έλλειψη κατανόησης. Όμως αυτό που ζητάτε θα σας βρει, ρίχνετε τους σπόρους του φασισμού, οραματίζεστε μαύρα σενάρια τα οποία τροφοδοτείτε με φόβο και τελικά θα σας έρθει το κακό από εκεί που δεν το περιμένατε! Έτσι γίνεται πάντα, είναι ένας νόμος της φύσης. Είναι ο νόμος της έλξης.

Βασιλης

Εχεις μεγαλη τρικυμια στο κεφαλι σου,βρες λιμανι να καταλαγιασουν οι σκεψεις σου

εδω γελαμε

Δεν μας ειπες τον δημοκρατικο τροπο σε εναν ψυχικα αρρωστο που δεν παιρνει τα φαρμακα του πως θα του τα δωσεις; Η γυναικα αυτη ζουσε ενα γολγοθα καθημερινα δυστυχως ειναι μια δυσκολη κατασταση γι αυτους που εχουν στην οικογενεια τους ψυχικα αρρωστους αποτελεσμα στην περιπτωση αυτη δυο θυματα κανενας λογικος δεν σκοτωνει την μητερα του.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

fot6

Η εκκένωση έγινε για προληπτικούς λόγους, λέει ο δήμαρχος Σάμου - Πολίτες και τουρίστες μεταφέρθηκαν σε κλειστό γυμναστήριο - Η φωτιά καίει σε δύσκολο σημείο, κοντά σε τουριστικές περιοχές - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής με εναέρια μέσα και επίγειες δυνάμεις - Πυρκαγιές και σε Αχαΐα, Ηλεία, Ασπρόπυργο, Γιάννενα και Φλώρινα

7
kefalonia_serfer_ena

«Μήνυμα στους νέους να μην τα παρατάνε ποτέ» είπε η Αναστασία Γερολυμάτου που στα 81 της έκανε σερφ επί έξι ώρες, διένυσε απόσταση 18 μιλίων από την Σκάλα Κεφαλονιάς στην Κυλλήνη και διεκδικεί το ρεκόρ Γκίνες για την γηραιότερη σέρφερ στον κόσμο