Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Έκοψε το λαιμό της μητέρας του και την κράτησε δίπλα του τρεις ημέρες

Έγκλημα στη Νέα Σμύρνη: Έκοψε το λαιμό της μητέρας του και την κράτησε δίπλα του τρεις ημέρες

Από αιχμηρό αντικείμενο το θανατηφόρο χτύπημα στην 64χρονη - Ο 38χρονος γιος της είχε βάλει το άψυχο κορμί της σε μια καρέκλα - Το έγκλημα αποκαλύφθηκε το βράδυ της Πέμπτης

egklhma_nea_smyrnh_arthrooo1
Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Νέας Σμύρνης από το άγριο έγκλημα σε διαμέρισμα της οδού Ιωνίας 11 με δράστη έναν 38χρονο και θύμα την 64χρονη μητέρα του.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο 38χρονος μητροκτόνος σκότωσε την 64χρονη χτυπώντας τη στο λαιμό με αιχμηρό αντικείμενο, πιθανότατα μαχαίρι.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν ένοικοι της πολυκατοικίας παρατήρησαν την έντονη δυσοσμία από το διαμέρισμα. Είχε προηγηθεί ένα τηλεφώνημα της αδερφής της άτυχης 64χρονης σε μια γειτόνισσα στην οποία είπε ότι «έχω να μιλήσω με την αδερφή μου 2,5 ημέρες και ανησυχώ». Τα δύο αυτά στοιχεία. Ο συνδυασμός αυτών των δύο στοιχείων έκανε τους ενοίκους της πολυκατοικίας να ειδοποιήσουν την ΕΛΑΣ.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο διαμέρισμα, την πόρτα τους άνοιξε ένας άνδρας ο οποίος στη συνέχεια πήγε και έκατσε σε μια καρέκλα.

Έκπληκτοι οι αστυνομικοί είδαν ότι σε μια άλλη καρέκλα απέναντί του βρισκόταν το άψυχο κορμί της 64χρονης γυναίκας.

Τότε, ο 38χρονος τους ομολόγησε ότι την είχε σκοτώσει εκείνος προ τριών ημερών, στις 7 Μαΐου, με τους αστυνομικούς να του περνούν χειροπέδες.

Κλείσιμο
Ένοικος της πολυκατοικίας δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο protothema.gr ότι την Τρίτη άκουσαν μια γυναίκα να καλεί σε βοήθεια αλλά τότε πίστεψαν ότι απλά κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους.

«Την Τρίτη το βράδυ ακούσαμε μια γυναίκα να φωνάζει "βοήθεια -βοήθεια " αλλά νομίζαμε ότι κάποιοι τσακώνονται στο σπίτι τους και δεν δώσαμε σημασία. Τις επόμενες μέρες βλέπαμε έναν άνθρωπο να μπαινοβγαίνει ανήσυχος μέσα στην πολυκατοικία, να βγαίνει στο μπαλκόνι, να κοιτάζει περίεργα αλλά δεν υποψιαστήκαμε κάτι. Έμενε σχεδόν ενα χρόνο με τη μητέρα του, στην πολυκατοικία και δεν τους ξέραμε καλά» δήλωσε η ένοικος της πολυκατοικίας.

«Εγώ ήξερα μόνο τη γυναίκα. Ήταν καλός άνθρωπος, δεν πάει το μυαλό σου. Τα παιδιά της είχαν πίεση γιατί δεν έβρισκαν δουλειά» δηλωσε ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος στο οποίο συνέβη το άγριο έγκλημα.

dilosi nea smyrni


«Έδινε μια άρρωστη εικόνα ενός παιδιού που είχε προβληματα. Η μητέρα μου έλεγε συνέχεια ότι δεν είναι καλά αυτό το παιδί. Έκανε σπασμωδικές κινήσεις και μιλούσε μόνο του» δήλωσε ένοικος της απέναντι πολυκατοικίας.


nea smyrni2
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης