Τραγωδία στον Κηφισό: Οργή και απειλές από τους συγγενείς των θυμάτων για τον οδηγό της νταλίκας

Τραγωδία στον Κηφισό: Οργή και απειλές από τους συγγενείς των θυμάτων για τον οδηγό της νταλίκας

«Έχασα τον άντρα μου και η κόρη μου χαροπαλεύει στην εντατική» λέει στο protothema.gr η μητέρα της κοπέλας που δίνει μάχη για τη ζωή – Δραματικές στιγμές βιώνουν από τα ξημερώματα οι συγγενείς

kifissos_troxaio
Σοκ και οργή εκφράζουν οι συγγενείς των θυμάτων του τροχαίου δυστυχήματος, που προκάλεσε μεθυσμένος οδηγός νταλίκας στον Κηφισό τα ξημερώματα της Τετάρτης, οδηγώντας στο θάνατο δύο ανθρώπους, αλβανικής καταγωγής 65 και 60 ετών, και στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου μια γυναίκα 34 ετών, επίσης αλβανικής καταγωγής, κόρη του 60χρονου.

Τραγική φιγούρα είναι η σύζυγος του 60χρονου θύματος και μητέρα της τραυματισμένης κοπέλας, που δεν μπορεί να πιστέψει όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια μιας διαδρομής που γινόταν κάθε μέρα, όταν ο άντρας της με την κόρη της έφευγαν μαζί για τη δουλειά.

«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική»

«Όπως κάθε πρωί, ο Σπύρος πήγαινε την κόρη μας στο φούρνο όπου εργαζόταν και μετά θα πήγαινε στη δουλειά του», λέει η γυναίκα στο protothema.gr. Η καθημερινή τους ρουτίνα διαταράχθηκε, όταν ο οδηγός της νταλίκας έσπασε τη νησίδα και βρέθηκε στο αντίθετο ρεύμα της Αθηνών – Πειραιώς, παρασύροντας δύο αυτοκίνητα.

«Έχασα τον άντρα μου και το παιδί μου χαροπαλεύει στην εντατική», λέει η γυναίκα, που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αγωνιώντας από τη μία για την τύχη της κόρης της και πενθώντας από την άλλη για τον σύζυγό της.

Κλείσιμο
«Αν τον βρω θα τον σκοτώσω»

Κι αν η γυναίκα δεν έχει ακόμη συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, ο ανιψιός του 60χρονου, που περνά ώρες αγωνίας στο Αττικό, εκφράζει οργή για όσα συνέβησαν και απειλεί ευθέως το μεθυσμένο οδηγό.

«Αν τον βρω, θα τον σκοτώσω με τα ίδια μου τα χέρια. Έχει τελειώσει αυτός», διαμηνύει, μιλώντας στο protothema.gr, από το Νοσοκομείο Αττικό, όπου αγωνιά για την τύχη της 34χρονης ξαδελφής του.

kifissos_troxaio_2


Το χρονικό του τραγικού δυστυχήματος

Το τροχαίο με τους δύο νεκρούς και την βαριά τραυματισμένη γυναίκα σημειώθηκε στις 5.40 τα ξημερώματα, στη λεωφόρο Κηφισού, στο ρεύμα προς Πειραιά.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 64χρονος οδηγός της νταλίκας έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, ενώ ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ.

Ο ασυνείδητος οδηγός έσπασε το διαχωριστικό και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, παρασύροντας δύο ΙΧ αυτοκίνητα, προκαλώντας το θάνατο των δύο Αλβανών και στέλνοντας στην εντατική την 34χρονη, επίσης Αλβανίδα, ενώ όπως δείχνει και το βίντεο ντοκουμέντο, από τύχη γλίτωσαν οι υπόλοιποι διερχόμενοι οδηγοί.
Βίντεο ντοκουμέντο από Κηφισό: Η στιγμή που η νταλίκα πέφτει πάνω στα ΙΧ
 



Είχε καταναλώσει αλκοόλ πολύ πάνω από το προβλεπόμενο

Σε αλκοτέστ που έκαναν οι αστυνομικοί της Τροχαίας διαπίστωσαν ότι ο οδηγός είχε καταναλώσει ποσότητα οινοπνεύματος πολύ πάνω από το προβλεπόμενο, καθώς η ποσότητα ξεπέρασε το 0.50, με όριο το 0.10. Όπως προβλέπεται σε περιπτώσεις θανατηφόρων τροχαίων, οι αστυνομικοί της Τροχαίας προχώρησαν επιτόπου και σε αιμοληψία.

Το αίμα εστάλη στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ για ανάλυση προκειμένου οι αστυνομικοί να έχουν ξεκάθαρη εικόνα για την ποσότητα οινοπνεύματος που κατανάλωσε ο Έλληνας οδηγός της νταλίκας, ο οποίος οδηγήθηκε και κρατείται στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Δυτικής Αττικής, στο Περιστέρι.

kifissos_troxaio_3

kifissos_troxaio_4
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης