Βρετανοί έκαναν εξαγωγή ναρκωτικών χαπιών στην Τουρκία μέσω Έβρου

evros_xapia

Ναρκωτικά χάπια σκόπευαν να εξάγουν δύο Βρετανοί – Οι αρχές εντόπισαν 486 χάπια, 5.300 δολάρια και 845 λίρες Αγγλίας 

Εκατοντάδες ναρκωτικά χάπια που είχαν κρυμμένα μέσα στο αυτοκίνητό τους, σκόπευαν να εξάγουν στην Τουρκία δυο Βρετανοί που επιχείρησαν να περάσουν τα σύνορα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης των Κήπων στον Έβρο «φορτωμένοι» και με αρκετό χρήμα, το βράδυ του Σαββάτου.

Όταν το Ι.Χ. αυτοκίνητο με πινακίδες κυκλοφορίας του Ηνωμένου Βασιλείου υποβλήθηκε σε έλεγχο από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, βρέθηκαν κρυμμένα στον χώρο αποσκευών 486 ναρκωτικά χάπια με αποτέλεσμα να συλληφθούν οι επιβάτες του ηλικίας 57 και 33 χρόνων.

Στην κατοχή των δυο Βρετανών κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, αλλά και 5.300 δολάρια και 845 λίρες Αγγλίας, τα οποία δεν δήλωσαν όπως όφειλαν και η προέλευσή τους ερευνάται στο πλαίσιο της προανάκρισης. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για μεταφορά και εξαγωγή ναρκωτικών.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

mati_istoria_arthro

«Μέσα στη θάλασσα ένιωσα ότι θα πεθάνω» λέει ο Δημήτρης Φιλιππής - «Το μόνο που ήθελα, ήταν να ξέρω ότι είναι καλά η γυναίκα μου και το παιδί μου» ανέφερε, ενώ αυτό που παλεύει να συνειδητοποιήσει είναι πώς χάθηκαν τόσες ζωές άδικα, τονίζοντας ότι το κράτος απουσίαζε