Φωτογραφίες: Στις παραλίες οι Αθηναίοι που παρέμειναν στην πρωτεύουσα

Φωτογραφίες: Στις παραλίες οι Αθηναίοι που παρέμειναν στην πρωτεύουσα

Οι καλοκαιρινές θερμοκρασίες και οι διαβεβαιώσεις του Υπουργείου Ναυτιλίας πως δεν υφίσταται πρόβλημα μετά τη ρύπανση από την πετρελαιοκηλίδα από το «Αγία Ζώνη ΙΙ», οδήγησαν του Αθηναίους στις παραλίες της Αττικής για τις πρώτες βουτιές

par10
Τι κι αν το "επίσημο"καλοκαίρι έρχεται σε ένα μήνα, οι υψηλές θερμοκρασίες έβγαλαν χιλιάδες κόσμου στις παραλίες. Μπουφάν και μακρυμάνικο τακτοποιήθηκαν στις τουλάπες, ενώ μαγιό , καπέλα και αντηλιακά τα αντικατέστησαν εξαιτίας του μίνι καύσωνα του Απριλίου.

Απο νωρίς το πρωι της Κυριακής οι παραλίες πέριξ της Αττικής γέμισαν ασφυκτικά απο κόσμο που πήγε για δροσιστεί και να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα. Η διαβεβαίωση των αρχών πως οι παραλίες ειναι καθαρές και δεν υπαρχει θέμα μόλυνσης εξαιτίας του ναυαγίου του πλοίου Αγία Ζώνη 2 τον περασμένο Δεκέμβριο, βοήθησε με τη σειρά της ώστε πολλές οικογένειες με μικρά παιδιά να πραγματοποιήσουν το πρώτο τους μπάνιο στη θαλασσα.

Μιλώντας στο protothema.gr
Κλείσιμο
λουόμενοι τόνισαν πως ήρθαν στην παραλία έχοντας προμηθευτεί φαγητό, παιχνίδια και καλή διάθεση για το μπάνιο τους. Πολλοί μάλιστα είπαν πως θα απολαύσουν την θαλασσα μεχρι αργά το απόγευμα αφου η ζέστη θα αργήσει πολυ να υποχωρήσει. Αρκετοί, όπως ειπαν, θα έρθουν και αυριο και μεθαύριο εκμεταλλευόμενοι την αργία της Πρωτομαγιάς.


par10
par9
par5
par4
par3
par2
par1





Παραλίες1



Παραλίες2

Παραλίες 3






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης