Διπλό φονικό: Ο 33χρονος κατονόμασε δύο αδέλφια από Λευκωσία

Διπλό φονικό: Ο 33χρονος κατονόμασε δύο αδέλφια από Λευκωσία

Προβληματίζουν τα αποδεικτικά στοιχεία του 33χρονου που μετά τον φόνο κάθισε και κατέγραψε όλα τα γεγονότα και άφησε τα σημειωματάρια του στο αυτοκίνητο για να εντοπιστούν από την αστυνομία

kypros_009
Κατάθεση στους ανακριτές της υπόθεσης του φόνου του ζευγαριού στη Λευκωσία, δίνει από το πρωί ο 15χρονος γιος τους. Αμέσως μετά θα κληθεί να υποδείξει σε αναγνωριστική παράταξη τον 33χρονο ύποπτο που συνελήφθη. Ο 33χρονος ανακρινόμενος κατονόμασε ως συνεργούς δύο αδέλφια από τη Λευκωσία που ασχολούνται με πλαστά χαρτονομίσματα και διαρρήξεις. Η αστυνομία αναμενόταν να προβεί στη σύλληψη των δύο αδελφών.

Εν τω μεταξύ η αστυνομία βρίσκεται κάτω από έντονη πίεση για τα όσα αναφέρθηκαν χθες στο δικαστήριο σε σχέση με την σύλληψη του 33χρονου. Πολλοί ισχυρισμοί είναι αντιφατικοί και κάποια γεγονότα συγκρούονται με τη κοινή λογική. Για παράδειγμα δεν μπορεί να ισχυρίζεται κάποιος ότι οργανώνει μια ληστεία για πέντε χρόνια και όταν την διαπράττει να μετατρέπει ένα υπνοδωμάτιο σε λουτρό αίματος, και στη συνέχεια να αφήνει τα παπούτσια του έξω από το σπίτι και να περιφέρεται στη γειτονιά. Δεν πείθει επίσης ο ισχυρισμός ότι μπήκε από το παράθυρο και αφού σκότωσε το ζευγάρι, ενημέρωσε τον γιο τους που κοιμόταν και του ζήτησε να ανοίξει την πόρτα για να μπει ο συνεργός του ο οποίος φορούσε κουκούλα και περίμενε έξω από την πόρτα για να του ανοίξουν. Προβληματισμό τέλος δημιουργεί και ο ισχυρισμός ότι ο 33χρονος μετά τον φόνο κάθισε και κατέγραψε όλα τα γεγονότα και άφησε τα σημειωματάρια του στο αυτοκίνητο για να εντοπιστούν από την αστυνομία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης