Ρέθυμνο: Ήξεραν τον διακινητή και τον ακολούθησαν ως την «καβάντζα»

Ρέθυμνο: Ήξεραν τον διακινητή και τον ακολούθησαν ως την «καβάντζα»

Ο 26χρονος  δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που είχαν γίνει «σκιά» του κι έτσι εκείνοι έστησαν ενέδρα  και τον ακινητοποίησαν

Rethymno-xasis
Γνωστά στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ήταν τα στοιχεία ταυτότητας ενός Σύρου πρόσφυγα που είχαν διαπιστώσει ότι διακινούσε σημαντικές ποσότητες χασίς στο Ρέθυμνο, αλλά δεν τον συνέλαβαν όταν τον εντόπισαν. Αντίθετα, τον παρακολούθησαν διακριτικά περιμένοντας να τους οδηγήσει στο «εμπόρευμά» του.

Ο 26χρονος αλλοδαπός δεν αντιλήφθηκε τους αστυνομικούς που είχαν γίνει «σκιά» του κι έτσι εκείνοι έστησαν ενέδρα έξω από το κτίριο που τον είδαν να μπαίνει. Μόλις βγήκε, τον ακινητοποίησαν και του έβαλαν χειροπέδες. Η έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι, επιβεβαίωσε ότι το χρησιμοποιούσε ως «καβάντζα» για να κρύβει ναρκωτικά.

Μέσα, βρέθηκαν εννέα συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 648,4 γραμμαρίων, μια ζυγαριά και 300 ευρώ που προέρχονταν από την πώληση του χασίς. Ο νεαρός Σύρος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ο οποίος άσκησε σε βάρος του δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης