Συνεχίζει, αλλά με ολοένα μεγαλύτερη δυσκολία πια, σε καθε του βήμα, τη «μαραθώνια διαδρομή» που διανύει μέσα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς», τις τελευταίες 17 ημέρες, ο επιχειρηματίας κ. Αλέξανδρος Σταματιάδης.
Το οίδημα στον εγκέφαλο, που εμφάνισε ο 52χρονος πολυτραυματίας, ήταν μια επιπλοκή που ανησύχησε και προβλημάτισε τους γιατρους του όταν εμφανίστηκε, την περασμένη Τετάρτη. Αφενός διότι τον έθετε εκτός της σταθερής πορείας που είχε το προηγούμενο κρίσιμο διάστημα, αφετέρου γιατί η αντιμετώπιση του οιδήματος δεν μπορεί να γίνει φαρμακευτικά, καθώς υποστηρίζεται και η νεφρική λειτουργία του ασθενούς.
Μην έχοντας ουσιαστικα καμία δυνατότητα παρέμβασης οι γιατροί απλώς παρακολουθούσαν το οίδημα με την ελπίδα ότι αυτο θα υποχωρήσει. Ωστόσο, η αγγειογραφία στην οποία υπέβαλαν τον 52χρονο το πρωί της Τρίτης δεν επιφύλαξε κάποιο θετικό εύρημα, με τους θεράποντες γιατρούς να κάνουν πλεον λόγο για κρίσιμη και πιθανότατα μη αναστρέψιμη κατάσταση του ασθενούς.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.