Γεωργιανοί διέρρηξαν τέσσερα σπίτια στον Βόλο

diarrhxh

Οι δράστες είχαν αρπάξει συνολικά 4.400 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, καθώς και τρία κινητά, τα οποία βρέθηκαν μαζί με μέρος από τα τιμαλφή στον χώρο όπου διέμεναν όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια Βόλου για να διαλευκάνει πλήρως την δράση μιας τριμελούς σπείρας Γεωργιανών διαρρηκτών, οι οποίοι διέρρηξαν συνολικά τέσσερα σπίτια στην πόλη από τις 10 Φεβρουαρίου και μετά.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι δράστες ηλικίας 24, 35 και 39 χρόνων είχαν αρπάξει συνολικά 4.400 ευρώ, διάφορα κοσμήματα και χρυσαφικά, καθώς και τρία κινητά, τα οποία βρέθηκαν μαζί με μέρος από τα τιμαλφή στον χώρο όπου διέμεναν όταν συνελήφθησαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους.

Ακόμη, κατασχέθηκαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσαν, τα διαρρηκτικά τους εργαλεία και 555 ευρώ.

Οι τρεις Γεωργιανοί παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου ο οποίος άσκησε σε βάρος τους δίωξη για διακεκριμένες κλοπές και κρατούνται ώσπου να απολογηθούν. Αμέσως μετά, ο 24χρονος θα μεταχθεί στην Αθήνα, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης