Σέρρες: Κρατούμενος επιτέθηκε με καράτε σε σωφρονιστικό υπάλληλο

Σέρρες: Κρατούμενος επιτέθηκε με καράτε σε σωφρονιστικό υπάλληλο

Ο υπάλληλος σώθηκε από τα χέρια του χάρη στην παρέμβαση του αρχιφύλακα των φυλακών, ο οποίος ακινητοποίησε τον κρατούμενο

fyl_0183
Ανάστατοι είναι οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που υπηρετούσαν στις φυλακές της Νιγρίτας Σερρών, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε ένας νοσηλευτής του ιατρείου του καταστήματος κράτησης από έναν εξαγριωμένο κρατουμένο ο οποίος είναι γνώστης πολεμικών τεχνών.

Όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, ο κρατούμενος ζήτησε να πάει στο ιατρείο επικαλούμενος σοβαρό πρόβλημα υγείας. Όμως, ζήτησε από τον αρμόδιο υπάλληλο να του χορηγήσει ψυχοφάρμακα και, όταν εκείνος του δήλωσε ότι δεν ήταν δυνατό να το κάνει, του επιτέθηκε με σκοπό να τον τραυματίσει θανάσιμα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Υπαλλήλων Φύλαξης του Κ.Κ Νιγρίτας.

Ο υπάλληλος σώθηκε από τα χέρια του χάρη στην παρέμβαση του αρχιφύλακα των φυλακών, ο οποίος ακινητοποίησε τον κρατούμενο. Εκείνος, όμως, τον απείλησε ότι θα τον σκοτώσει, είτε μέσα στη φυλακή είτε μόλις βγει! Μάλιστα, την επόμενη ημέρα επιτέθηκε στο νοσηλευτή και προκάλεσε ζημιές στο χώρο του ιατρείου, αλλά και πάλι ακινητοποιήθηκε από τον σωφρονιστικό που τον συνόδευε! Στην ανακοίνωση της Ένωσης επισημαίνονται οι τραγικές ελλείψεις σε προσωπικό, καθώς 45 άτομα καλούνται να φυλάξουν 500 κρατουμένους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης