Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha Κύπρου

alphakyprou-004

Επίτιμος πρόεδρος του ALPHA Κύπρου ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετά την πώληση του καναλιού στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λίμιτερ

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας Alpha Television Cyprus LTD (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV Κύπρος στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λίμιτερ, διαχειρίστρια των υπεραγορών AlphaMega.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Η εταιρεία Alpha Television Cyprus Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας επίτιμος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

main_kammenos_press

Έρευνα για το ενδεχόμενο κακοδιαχείρισης των κονδυλίων της ΕΕ για τη σίτιση των προσφύγων στην Ελλάδα διεξάγει η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Καταπολέμησης της Απάτης (OLAF), σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας, τον οποίο επικαλείται το «Politico»

14