Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον Alpha Κύπρου

alphakyprou-004

Επίτιμος πρόεδρος του ALPHA Κύπρου ο Δημήτρης Κοντομηνάς μετά την πώληση του καναλιού στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λίμιτερ

Σε κατ’ αρχήν συμφωνία για την συνολική αγορά των μετοχών της εταιρείας Alpha Television Cyprus LTD (τηλεοπτικός σταθμός ALPHA Κύπρου), έχουν προχωρήσει οι Γιώργος Θεοδότου, Χριστίνα Δημάδη Λοΐζου, Αιμίλιος Μίτσιγκας και Χριστόφορος Χριστοφόρου.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς πούλησε τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha TV Κύπρος στον όμιλο Χ.Α. Παπαέλληνας Εμπορική Λίμιτερ, διαχειρίστρια των υπεραγορών AlphaMega.

Η συμφωνία, όπως αναφέρει ανακοίνωση του σταθμού, τελεί υπό την τελική έγκριση της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου. Η εταιρεία Alpha Television Cyprus Ltd ανακοινώνει ότι με την υλοποίηση της συμφωνίας επίτιμος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εταιρείας πρόκειται να διοριστεί ο κ. Δημήτριος Κοντομηνάς ενώ εκτελεστικός πρόεδρος αναλαμβάνει ο κ. Αντρέας Παπαέλληνας. Η τελική σύνθεση και τα μέλη του Διοικητικού θα ανακοινωθούν σε μεταγενέστερο στάδιο. Γενικός Διευθυντής της εταιρείας παραμένει ο κ. Πέτρος Πέτρου.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

emp

Τι έγραφαν οι μεγάλες εφημερίδες του εξωτερικού για τα όσα έγιναν στο Πολυτεχνείο - «Τα πάντα έμοιαζαν με καλοστημένο θέατρο» αναφέρουν οι δημοσιογράφοι για την επίσκεψή τους στον χώρο, με πρωτοβουλία της Χούντας

1