Μεσολόγγι: Οι πιστοί έκαναν Ανάσταση και οι διαρρήκτες… πάρτι

mbarglave09

Οι «ποντικοί» έγιναν αντιληπτοί στην τρίτη τους προσπάθεια και τράπηκαν σε φυγή όταν μία γυναίκα έβαλε τις φωνές

Μόνο οι διαρρήκτες… έλειπαν από τις εκκλησίες του Μεσολογγίου την ώρα της Ανάστασης! Όταν οι πιστοί βρίσκονταν στους ναούς, εκείνοι έβαλαν σε εφαρμογή το οργανωμένο σχέδιό τους στο οποίο έβαλε τέλος μια… ηλικιωμένη!

Ήταν η μητέρα του ιδιοκτήτη του τρίτου κατά σειρά σπιτιού που έβαλαν στο στόχαστρό τους οι άγνωστοι «ποντικοί», η οποία δεν είχε πάει στην εκκλησία μαζί με την υπόλοιπη οικογένεια. Όταν άκουσε το τζάμι του ισογείου να σπάει, κατάλαβε τι θα ακολουθούσε και έβαλε τις φωνές από τον πρώτο όροφο όπου βρισκόταν, με αποτέλεσμα οι δράστες να εξαφανιστούν τρέχοντας!

Προηγουμένως, όμως, οι ίδιοι πιθανότατα κακοποιοί είχαν εισβάλει σε άλλα δυο σπίτια στο Μεσολόγγι. Από το ένα άρπαξαν μετρητά ύψους 2.000 ευρώ και κοσμήματα άγνωστης αξίας και από το άλλο 500 ευρώ και κοσμήματα αξίας 1.500 ευρώ. Οι ειδικοί της Εγκληματολογικής υπηρεσίας πήραν αποτυπώματα και από τα τρία σπίτια και η Ασφάλεια ερευνά για να εντοπίσει τους δράστες.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

press_conference

«Μπροστάρηδες» ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης και η Βούλα Πατουλίδου - Καταγγέλλουν όιτι με το νέο αθλητικό νομοσχέδιο επιχειρείται εξίσωση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων πανεπιστημιακών σχολών Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με κατόχους τίτλων από ιδιωτικές σχολές με αμφίβολα επίπεδα κατάρτισης

γιατροι09

Η «δεξαμενή» με τους 2.350 παθολόγους, γενικούς γιατρούς και παιδιάτρους των μονάδων ΠΕΔΙ και των Κέντρων Υγείας, που το υπουργείο Υγείας έχει «βαφτίσει» ως οικογενειακούς γιατρούς, αδειάζει με ταχύ ρυθμό

2