Τραγωδία στο Λάδωνα: Η 40χρονη έχασε τη ζωή της μπροστά στα παιδιά της

Τραγωδία στο Λάδωνα: Η 40χρονη έχασε τη ζωή της μπροστά στα παιδιά της

Η βάρκα αναποδογύρισε και η άτυχη γυναίκα εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς

potami-gynaika
Συγκλονίζει ο θάνατος της 40χρονης μητέρας που έχασε τη ζωή της ενώ έκανε ράφτινγκ στο Λάδωνα το Μεγάλο Σάββατο..

Τα δυο ανήλικα παιδιά της, ηλικίας 15 και 8 ετών, που βρίσκονταν μαζί της στη βάρκα που αναποδογύρισε στον παγωμένο και ορμητικό ποταμό δεν γνωρίζουν πως η μητέρα τους πέθανε ενώ βρίσκονται σε κατάσταση σοκ από αυτό που έζησαν. Συγγενείς προσπαθούν μαζί με παιδοψυχολόγο να βρουν τον τρόπο που θα τους ανακοινώσουν την απώλεια της μητέρας τους, η οποία εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων όταν έπεσε στο νερό.

Ο πατέρας και τα τρία αδέρφια της άτυχης Δέσποινας έφτασαν στο νοσοκομείο των Καλαβρύτων αργά το βράδυ όπου μεταφέρθηκε η σορός της με τις σκηνές που διαδραμτίστηκαν να είναι τραγικές.



Το χρονικό της τραγωδίας


Κλείσιμο
Το Μεγάλο Σάββατο, ομάδα έξι ατόμων έκανε κατάβαση του Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη. Σε κάποιο σημείο η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο κάτω από κορμούς δέντρων .

Η άτυχη Δέσποινα είχε ξανακάνει ράφτινγκ στο Λάδωνα μόλις πριν λίγες ημέρες ενώ όλη η παρέα είχε έρθει από την Αθήνα. Στη βάρκα επέβαιναν και τα δύο παιδιά της, ηλικίας 15 και 8 ετών που σώθηκαν, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν την τραγική κατάληξη. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στη Δάφνη Καλαβρύτων.



Το άψυχο σώμα της 40χρονης, εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιο κάτω από το σημείο ανατροπής της βάρκας, εγκλωβισμένο κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων. Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η ΠΥ Καλαβρύτων και περιπολικό του τμήματος Κλειτορίας, πολιτική προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Κλειτορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης