Εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων η 40χρονη που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα

Εγκλωβίστηκε κάτω από κορμούς δέντρων η 40χρονη που έχασε τη ζωή της κάνοντας ράφτινγκ στον Λάδωνα

Το άψυχο σώμα της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιό κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένο κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων

kal0009
Εγκλωβισμένη κάτω από κορμούς δέντρων, βρέθηκε η άτυχη γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών που έχασε τη ζωή της, εχθές το απόγευμα, στο Λάδωνα ενώ έκανε ράφτινγκ.

Σύμφωνα με το kalavrytanews, μία ομάδα έξι ατόμων έκανε, εχθές, κατάβαση στο Λάδωνα από τα Φιλέικα Καλύβια προς τη λίμνη.

Σε κάποιο σημείο, ενδιάμεσα της διαδρομής, η βάρκα ανετράπη και τα έξι άτομα βρέθηκαν στο νερό. Η άτυχη 40χρονη παρασύρθηκε στα νερά κάτω από κορμούς δένδρων με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η 40χρονη είχε ξανακάνει ράφτινγκ στο Λάδωνα μόλις πριν λίγες ημέρες, ενώ όλοι οι επιβαίνοντες ήταν από την Αθήνα. Στην βάρκα, σύμφωνα πάντα με το kalavrytanews, επέβαιναν και τα δύο παιδιά της ηλικίας 10 και 12 ετών που σώθηκαν, αλλά ακόμα δεν γνωρίζουν την τραγική κατάληξη της μητέρας τους. Τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην Δάφνη Καλαβρύτων.

Το άψυχο σώμα της 40χρονης, εντοπίστηκε μερικά μέτρα πιό κάτω από την ανατροπή της βάρκας, εγκλωβισμένο κάτω από κλαδιά και κορμούς δέντρων.

Στο σημείο της τραγωδίας, έσπευσαν, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Καλαβρύτων, η ΠΥ Καλαβρύτων, περιπολικό του τμήματος Κλειτορίας, πολιτική προστασία του Δήμου Καλαβρύτων και άτομα που γνώριζαν την περιοχή.

Προανάκριση για το τραγικό δυστύχημα διενεργεί το Α.Τ. Κλειτορίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης