Από την Πάτρα στο Αιγάλεω για κατάσχεση 2.500 κροτίδων!

Από την Πάτρα στο Αιγάλεω για κατάσχεση 2.500 κροτίδων!

Ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο για την αγορά 2.500 κροτίδων και έκλεισε ραντεβού με τον πωλητή 

ελασ12
Οι αθρόες «αφίξεις» παράνομων κροτίδων σε περιοχές της Αχαΐας, προκάλεσαν έρευνες από τους άνδρες της Ασφαλείας Πατρών, οι οποίοι δεν άργησαν να εντοπίσουν την «πηγή» προέλευσής τους στο Αιγάλεω απ' όπου τις μετέφερε και τις διέθετε προς πώληση ένας 27χρονος Έλληνας.

Αμέσως ένας αστυνομικός προσποιήθηκε τον ενδιαφερόμενο για την αγορά 2.500 κροτίδων και έκλεισε ραντεβού με τον πωλητή στον χώρο στάθμευσης ενός καταστήματος στο Αιγάλεω. Ένα κλιμάκιο ανδρών της Ασφαλείας Πατρών παρακολούθησε την περιοχή και, μόλις εμφανίστηκε ο 27χρονος, του πέρασε χειροπέδες και κατέσχεσε τα επικίνδυνα πυροτεχνήματα. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και του ασκήθηκε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

*** Στη Δράμα, αστυνομικοί της Ασφάλειας συνέλαβαν μια 36χρονη επιχειρηματία, μετά από έλεγχο που έκαναν στο κατάστημά της, όπου διαπίστωσαν ότι είχε στην κατοχή της 3.050 παιδικά αθύρματα με σκοπό την πώληση. Η έμπορος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

*** Σε ένα χωριό της Καβάλας, αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. συνέλαβαν μια 55χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος, στο εσωτερικό του οποίου κατέσχεσαν 2.956 παιδικά αθύρματα. Και αυτή, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας.

Κλείσιμο
*** Στο Αγρίνιο, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας μια 45χρονη, μετά από έρευνα στο υπόγειο του σπιτιού της όπου βρέθηκαν τέσσερα κουτιά που περιείχαν 200 κροτίδες. Η γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης