Ανακοίνωση συμπαράστασης της ομοσπονδίας δικαστικών επιμελητών μετά το «Μακελειό»

«Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους», αναφέρεται στο κείμενο

makeleio04
Ανακοίνωση συμπαράστασης στον συνάδελφό τους μετά το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στην εφημερίδα «Μακελειό», εξέδωσαε η ομοσπονδία Δικαστικών Επιμελητών.

Όπως τονίζεται στο κείμενο, η ομοσπονδία είχε προειδοποιήσει για την πιθανότητα συμβάντων, λόγω της «συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Το σύνολο των δικαστικών επιμελητών της χώρας εκφράζει τη συμπαράστασή του στον συνάδελφό μας που βρέθηκε αντιμέτωπος με τον τρόμο και τη βία και αναφερόμαστε βέβαια στο σημερινό περιστατικό με πυροβολισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μακελειό».

Το κράτος Δικαίου οφείλει να συμπαρίσταται και να προστατεύει τους ανθρώπους που επιτελώντας το καθήκον τους, εφαρμόζουν τους νόμους. Έχουμε εγκαίρως ενημερώσει και προειδοποιήσει για τους κινδύνους που εγκυμονεί η συνεχιζόμενη καλλιέργεια αδιαφορίας και αμφισβήτησης των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων από διαφόρους.

Ο νόμος πρέπει να εφαρμόζεται για όλους και απέναντι σε όλους και άπαντες οι πολίτες οφείλουν να συμμορφώνονται.

Κλείσιμο
Ο Πρόεδρος

Γεώργιος Μήτσης»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις