Στάση εργασίας σε μετρό την Τρίτη του Πάσχα

metro_apergia

Η στάση θα πραγματοποιηθεί από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9 το πρωί – Οι εργαζόμενοι προειδοποιούν και λένε «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας» 

Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν την Τρίτη του Πάσχα οι εργαζόμενοι στο Μετρό (γραμμές 2 και 3). Η στάση εργασίας ξεκινά με την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί.

Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας επισημαίνει ότι η προειδοποιητική στάση εργασίας σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι λένε «όχι στη διάλυση και απαξίωση των δομών και των υποδομών του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας». Το Σωματείο κάνει λόγο για «τεράστιες ελλείψεις σε ανταλλακτικά, αναλώσιμα, είδη πρώτης ανάγκης, μέσα ατομικής προστασίας, αλλά και προσωπικού που αποτελούν απαράβατη συνθήκη για την εύρυθμη λειτουργία ενός σιδηροδρόμου και έχουν φέρει εξοπλισμό, εγκαταστάσεις και εργαζόμενους σε οριακά πλέον σημεία». «Η ΣΤΑ.ΣΥ οδηγείται σε έναν Γολγοθά με τη διοίκηση και την πολιτική ηγεσία να παίζουν εναλλάξ το ρόλο του Πόντιου Πιλάτου», αναφέρει η ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ (1)

Για να

προλάβουν να γυρίσουν απο τις διακοπές του Πάσχα χωρίς την κίνηση της Δευτέρας ή μήπως κατευθείαν για Τετάρτη?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

larisa_me

Οι επικοινωνίες που είχε η Βασιλική Κουκουνασούλη Σιλεβίστα πριν την εξαφάνισή της αναμένεται να οδηγήσει τις αρχές στον εντοπισμό της - Η 59χρονη είχε πάρει μόνο το κινητό μαζί της - Γυναίκα που της έμοιαζε εντοπίστηκε κοντά στην Αγία Τριάδα, στη Λάρισα