Άγριο ξύλο στα Δικαστήρια Ηρακλείου για ένα σφαγμένο κοπάδι

Άγριο ξύλο στα Δικαστήρια Ηρακλείου για ένα σφαγμένο κοπάδι

Συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγμένα τα πρόβατά του στο χωριό Γεράκι ήρθαν στα χέρια με τους κατηγορούμενους

epeisodia-zooktonia-irakl1
Πρωτοφανής ένταση σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην πλατεία Δασκαλογιάννη, πίσω από το Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου, μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών στην υπόθεση της ζωοκτονίας πριν από λίγες ημέρες στο χωριό Γεράκι. Συγγενείς του κτηνοτρόφου που βρήκε σφαγμένα τα πρόβατά του μέσα στο ποιμνιοστάσιο ήρθαν στα χέρια με τους κατηγορούμενους στην υπόθεση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει άγρια συμπλοκή, ανάμεσα στις καφετέριες της πλατείας και ένα άτομο να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο καθώς τραυματίστηκε ελαφρά στο κεφάλι.

Τραυματίας φέρεται να είναι ο 44χρονος που κατηγορείται για τη ζωοκτονία. Νωρίτερα ο κατηγορούμενος είχε παρουσιαστεί συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Ανακρίτρια Ηρακλείου προκειμένου να απολογηθεί για τη σφαγή των περίπου 100 προβάτων.

epeisodia-zooktonia-irakl1
epeisodia-zooktonia-irakl12


Τα χειρότερα αποφεύχθηκαν χάρη στην παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης με αστυνομικούς να προχωρούν σε τουλάχιστον τρεις προσαγωγές.

Οι δικηγόροι των τριών ανδρών που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση ως δράστες, εξέφρασαν την πρόθεση των πελατών τους να καταθέσουν μηνύσεις σε βάρος όλων όσοι προκάλεσαν τα επεισόδια.

Κλείσιμο
Πηγή: cretapost.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης