Βόλος: Ανήλικος άρπαζε τσάντες με κλεμμένη μηχανή

Βόλος: Ανήλικος άρπαζε τσάντες με κλεμμένη μηχανή

Ο 17χρονος Έλληνας δεν κατάφερε να ξεφύγει από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.

dias31
Πιο... γρήγορες ήταν οι μοτοσικλέτες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. από αυτήν που είχε κλέψει το βράδυ της περασμένης Κυριακής ένας ανήλικος στο Βόλο, για την χρησιμοποιήσει σε αρπαγές τσαντών! Έτσι, ο 17χρονος Έλληνας δεν κατάφερε να ξεφύγει όταν τον καταδίωξαν.

Ο νεαρός συνελήφθη μόλις άρπαξε αιφνιδιαστικά την τσάντα μιας 20χρονης πεζής που είχε μέσα μικρό χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά της έγγραφα. Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε στην Ασφάλεια όπου προσήχθη, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η μοτοσικλέτα είχε κλαπεί από τον 33χρονο ιδιοκτήτη της και του την απέδωσαν.

Ο 17χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου κατηγορούμενος για κλοπές, αλλά οι αστυνομικοί ερευνάται αν είχε προλάβει να διαπράξει και άλλες αρπαγές τσαντών στο διάστημα που είχε την κλεμμένη μοτοσικλέτα. Παράλληλα, στους γονείς του ασκήθηκε δίωξη για πλημμελή εποπτεία ανηλίκου.

*** Τον εξοπλισμό παραλίας με τις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες, που είδαν αποθηκευμένο σε ένα ιδιωτικό οικόπεδο στην πόλη της Ρόδου, έβαλαν στο μάτι τρεις ανήλικοι ηλικίας 17, 16 και 15 χρόνων και προσπάθησαν να τον «σηκώσουν». Όμως, έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για απόπειρα κλοπής, ενώ σε βάρος των γονέων τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης