Δύο Αλβανοί οι δράστες διαρρήξεων με κλεμμένο μηχανάκι

Δύο Αλβανοί οι δράστες διαρρήξεων με κλεμμένο μηχανάκι

Οι δράστες ηλικίας 32 και 44 χρόνων αναζητούσαν νέους στόχους, όταν ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς

peripolika30
Το μοτοποδήλατο στο οποίο τους εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να επιβαίνουν και τους πέρασαν χειροπέδες, ήταν το τελευταίο πράγμα που έκλεψαν οι δύο Αλβανοί οι οποίοι είχαν διαπράξει και τουλάχιστον τρεις διαρρήξεις στην πόλη των Ιωαννίνων τις τελευταίες πέντε ημέρες.

Οι δράστες ηλικίας 32 και 44 χρόνων αναζητούσαν νέους στόχους με το κλεμμένο μηχανάκι, όταν ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς. Το κλεμμένο μοτοποδήλατο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του και οι συλληφθέντες, που βρίσκονται παράνομα στη χώρα, προσήχθησαν για προανάκριση κατά την οποία προέκυψε ότι από το περασμένο Σάββατο είχαν διαρρήξει ένα κατάστημα απ’ όπου έκλεψαν χρήματα και είδη οικιακής χρήσης, ένα αυτοκίνητο από το οποίο άρπαξαν μία γυναικεία τσάντα με χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα και ένα διαμέρισμα στο οποίο δεν βρήκαν κάτι αξίας.

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Ιωαννίνων στον οποίο παραπέμφθηκαν οι δράστες στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, τους απήγγειλε κατηγορίες για κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν προανάκριση για να εξακριβώσουν αν τυχόν έχουν διαπράξει και άλλες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης