Ρόδος: Πολίτης πάλεψε με διαρρήκτη αυτοκινήτου

Ρόδος: Πολίτης πάλεψε με διαρρήκτη αυτοκινήτου

Η ιδιοκτήτρια του οχήματος έβαλε τις φωνές, προκαλώντας την παρέμβαση ενός περαστικού

0000arodos
Οι φωνές που έβαλε η ιδιοκτήτρια ενός αυτοκινήτου που ήταν σταθμευμένο στην περιοχή του Κοιμητηρίου του Αγίου Δημητρίου στη Ρόδο, όταν είδε μέρα- μεσημέρι έναν άνδρα που προσπαθούσε να το διαρρήξει, κινητοποίησαν έναν περαστικό ο οποίος πάλεψε με τον δράστη.

Ο 35χρονος επίδοξος διαρρήκτης προσπάθησε να ξεφύγει από τα χέρια του, όμως εκείνος κατάφερε να τον ακινητοποιήσει ώσπου να καλέσει η ιδιοκτήτρια του οχήματος αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έφτασαν αμέσως και πέρασαν χειροπέδες στον δράστη. Στη συνέχεια, τον προσήγαν στην Ασφάλεια όπου ανακρίνεται και για άλλες παρόμοιες διαρρήξεις και συντάχθηκε δικογραφία σε βάρος του για απόπειρα κλοπής.

*** Αντίθετα, διέφυγαν ανενόχλητοι οι δράστες της διάρρηξης που έγινε το βράδυ της Τετάρτης σε ένα σπίτι, στα Καλύβια Αγρινίου, την ώρα που η ιδιοκτήτρια έλειπε σε κοινωνική εκδήλωση. Μόλις επέστρεψε βρήκε το σπίτι σαν βομβαρδισμένο καθώς οι εισβολείς, που είχαν τρυπώσει μέσα παραβιάζοντας ένα πλαϊνό παράθυρο, είχαν αναστατώσει τα πάντα αναζητώντας χρήματα και τιμαλφή. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας διενεργούν έρευνες για να τους εντοπίσουν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης