Βόλος: Καμπάνα σε «νταή» που σήκωνε χέρι στην σύζυγό του

Βόλος: Καμπάνα σε «νταή» που σήκωνε χέρι στην σύζυγό του

Ο κατηγορούμενος είχε βγει εκτός εαυτού επειδή η γυναίκα του γέλασε όταν τον ειρωνεύτηκε ένας πωλητής στη λαϊκή αγορά της πόλης

rx_ΕΛΑΣ22
Φορώντας κολάρο και με εμφανή τα σημάδια από τον άγριο ξυλοδαρμό της, εμφανίστηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να καταθέσει ως μάρτυρας εναντίον του συζύγου της μια 56χρονη γυναίκα, η οποία ξυλοκοπήθηκε βάναυσα στη μέση του δρόμου από τον “νταή” 62χρονο!

Ο κατηγορούμενος είχε βγει εκτός εαυτού επειδή η γυναίκα του γέλασε όταν τον ειρωνεύτηκε ένας πωλητής στη λαϊκή αγορά της πόλης και, όταν μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, άρχισε να την απειλεί ότι θα το πλήρωνε μόλις έφταναν στο σπίτι τους. Τρομοκρατημένη η 56χρονη προσπάθησε να σταματήσει το όχημα τραβώντας το χειρόφρενο για να κατεβεί, αλλά ο σύζυγός την έριξε στο οδόστρωμα και άρχισε να την γρονθοκοπεί επανειλημμένα στο κεφάλι και το σώμα!

Η άτυχη γυναίκα κατέληξε τραυματισμένη στο νοσοκομείο, αλλά το επεισόδιο αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το πατήρι. Όπως κατέθεσε, παρόμοια περιστατικά είχαν συμβεί και άλλες φορές τα τελευταία χρόνια. Το δικαστήριο δεν δέχθηκε τους ισχυρισμούς του 62χρονου ότι του... κόστισε το περιστατικό στη λαϊκή, τον έκρινε ένοχο για τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής βλάβης και της απειλής και του επέβαλε ποινή φυλάκισης δυόμισι ετών με αναστολή, ενώ η 56χρονη έχει βάλει μπροστά τις διαδικασίες για διαζύγιο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης