Χανιά: Έδιωξε με κλωτσιές απατεώνα που παρίστανε τον ανιψιό της!

Χανιά: Έδιωξε με κλωτσιές απατεώνα που παρίστανε τον ανιψιό της!

Ο 40χρονος άνδρας άρπαξε 150 ευρώ από τα χέρια της ηλικιωμένης, αλλά εκείνη τον... κλώτσησε και τον έτρεψε σε φυγή

1chaniagrand
Λάθος... πόρτα χτύπησε ένας άγνωστος απατεώνας στα Χανιά ο οποίος πλησίασε με το αυτοκίνητό του μια ηλικιωμένη έξω από το σπίτι της στην περιοχή του Αγίου Ιωάννη, ισχυρίστηκε ότι είναι... ανιψιός της και της ζήτησε χρήματα γιατί δήθεν το παιδί του έχει καρκίνο και θα του κόψουν τα πόδια εάν δεν εγχειριστεί!

Η γυναίκα τον λυπήθηκε και μπήκε στο σπίτι για να του δώσει λίγα χρήματα. Όμως, ο ηλικίας περίπου 40 χρόνων απατεώνας την ακολούθησε στο εσωτερικό, άρπαξε από τα χέρια της γύρω στα 150 ευρώ και προσπάθησε να αποσπάσει και το σταυρό που φορούσε στο λαιμό της! Όμως, η αντίδραση της 83χρονης ήταν άμεση, καθώς τον... κλώτσησε αναγκάζοντάς τον να φύγει τρέχοντας!

Παρά τα χρόνια της, η ηλικιωμένη τον κυνήγησε, αλλά ο δράστης μπηκε στο αυτοκίνητο στο οποίο τον περίμενε μία γυναίκα που φορούσε πολλά χρυσά δαχτυλίδια στα χέρια και εξαφανίστηκαν. Το θύμα ειδοποίησε την Ασφάλεια για την κλοπή των χρημάτων και έδωσε λεπτομερή περιγραφή του δράστη και του αυτοκινήτου του, για τον εντοπισμό των οποίων βρίσκονται σε εξέλιξη αναζητήσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης