Βόλος: Ο πελάτης του «ροζ» ραντεβού ήταν αστυνομικός

roz_radevou

Κύκλωμα μαστροπών έκανε για άλλη μια φορά εμφάνιση στο Βόλο – Όμως οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν τη δραστηριότητα της ιστοσελίδας που διέθεταν 

Για μια ακόμη φορά στο Βόλο, έκανε την εμφάνισή του κύκλωμα μαστροπών που κλείνει μέσω ιστοσελίδας με «ροζ» περιεχόμενο ραντεβού για κάθε ενδιαφερόμενο με δίμετρες αλλοδαπές καλλονές. Όμως, ο πρώτος «πελάτης» που ανταποκρίθηκε στην αγγελία ήταν... αστυνομικός!

Η αναγγελία της άφιξης μιας εντυπωσιακής 28χρονης Ουκρανής στην πόλη του Βόλου αναγγέλθηκε μέσω της ιστοσελίδας που παρακολουθούσαν οι άνδρες της Ασφάλειας, καθώς και στο παρελθόν είχαν εξαρθρώσει κυκλώματα παράνομης πορνείας. Ένας από αυτούς προσποιήθηκε τον πελάτη και συμφώνησε να έχει ερωτική επαφή με την αλλοδαπή εκδιδόμενη σε ξενοδοχείο, έναντι ποσού 150 ευρώ.

Μόλις εμφανίστηκε η 28χρονη Ουκρανή και παρέλαβε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί την προσήγαν στο μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης όπου σχημάτισαν σε βάρος της δικογραφία για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων, που είναι πταίσμα κι έτσι αφέθηκε ελεύθερη. Οι έρευνες συνεχίζονταιια να εντοπιστούν οι μαστροποί που έκλειναν τα ραντεβού με την όμορφη Ουκρανή.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης