Έκλεψαν εκσκαφέα και ισοπέδωσαν σκοπευτήριο στο Ηράκλειο!

Έκλεψαν εκσκαφέα και ισοπέδωσαν σκοπευτήριο στο Ηράκλειο!

H καταστροφική μανία αγνώστων προκάλεσε ζημιές ύψους πολλών εκατοντάδων ευρώ

Έκλεψαν εκσκαφέα και ισοπέδωσαν σκοπευτήριο στο Ηράκλειο!
Χωρίς εξήγηση είναι η καταστροφική μανία αγνώστων που προκάλεσαν ζημιές ύψους πολλών εκατοντάδων ευρώ, ισοπεδώνοντας με έναν κλεμμένο εκσκαφέα τον χώρο του Σκοπευτικού Ομίλου Αρκαλοχωρίου που βρίσκεται έξω από τον οικισμό Στείρωνας του Δήμου Μινώα Πεδιάδος στο Ηράκλειο!

Οι δράστες έκλεψαν κατά την διάρκεια της νύχτας της Κυριακής το χωματουργικό μηχάνημα από την περιοχή του Πανοράματος, όπου ήταν σταθμευμένο καθώς χρησιμοποιούνταν στην εκτέλεση έργων. Στη συνέχεια, πήγαν στο σκοπευτήριο όπου ως το βράδυ βρίσκονταν σε εξέλιξη αγώνες των αθλητών και εισέβαλαν σε αυτό καταστρέφοντας το κτίριο και ό,τι άλλο βρήκαν μπροστά τους!

Στη συνέχεια, εγκατέλειψαν τον κλεμμένο εκσκαφέα σε μικρή απόσταση και εξαφανίστηκαν, προφανώς με κάποιο μέσο μεταφοράς που είχαν αφήσει στο σημείο.

Κλείσιμο
Οι υπεύθυνοι του Ομίλου, στον οποίο έχει παραχωρηθεί ο χώρος από τον Δήμο, κάλεσαν την Αστυνομία αμέσως μόλις αντίκρισαν την εικόνα καταστροφής που άφησαν πίσω τους οι βάνδαλοι και υπολογίζουν τις ζημιές σε περίπου 200.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης