Κέρκυρα: Έκλεψε μηχανή, όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον συγγενών του

Κέρκυρα: Έκλεψε μηχανή, όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον συγγενών του

Ο 35χρονος δράστης πυροβόλησε παιδί 11 χρόνων και άλλους τέσσερις

Κέρκυρα: Έκλεψε μηχανή, όπλο και άνοιξε πυρ εναντίον συγγενών του
Πήγε με κλεμμένη μοτοσικλέτα στο σπίτι συγγενικών του προσώπων στην περιοχή Λιβάδι Ρόπα της Κέρκυρας, διαπληκτίστηκε μαζί τους και άρχισε να πυροβολεί με επίσης... κλεμμένο κυνηγετικό όπλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει πέντε άτομα, μεταξύ των οποίων ένα 11χρονο παιδί!

Ο 35χρονος δράστης, που συνελήφθη με οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της Ασφαλείας, οδηγήθηκε ήδη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε δίωξη για επικίνδυνες σωματικές βλάβες κατά συρροή, κλοπές και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων. Αυτό που τον έσωσε από την βαρύτερη κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας, ήταν ότι πυροβόλησε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να εξοστρακιστούν τα σκάγια και να τραυματίσουν ελαφρά τους συγγενείς του ηλικίας ως 41 χρόνων.

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο το οποίο ο 35χρονος είχε κλέψει από ένα σπίτι στην περιοχή Χρυσίδα που είχε διαρρήξει την περασμένη Πέμπτη και μια μοτοσικλέτα, την οποία επίσης είχε κλέψει το Σαββάτο από την περιοχή Αλεπού. Και τα δυο επιστράφηκαν στους ιδιοκτήτες τους, αλλά ο κάτοχος του κυνηγετικού όπλο έχει ήδη κατηγορηθεί για πλημμελή φύλαξη οπλισμού.
Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης