Έρχονται οι Αμερικάνοι στην κυπριακή ΑΟΖ: «Δεν αλλάζει τίποτα», λέει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Ο Πρόδρομος Προδρόμου σχολιάζοντας την έλευση ερευνητικών σκαφών της αμερικανικής εταιρείας ExxonMobil, είπε ότι «ο προγραμματισμός υπάρχει και είναι δεδομένος»
Ο ενεργειακός προγραμματισμός της Κυπριακής Δημοκρατίας συνεχίζεται και είναι δεδομένος, δήλωσε σήμερα ο Κύπριος κυβερνητικός εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου, υποδεικνύοντας παράλληλα ότι «δεν χρειάζονται περιττά σχόλια» σε ότι αφορά τις κινήσεις των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην κυπριακή ΑΟΖ.
Ο κ. Προδρόμου σχολιάζοντας την έλευση ερευνητικών σκαφών της αμερικανικής εταιρείας ExxonMobil, είπε ότι «ο προγραμματισμός υπάρχει και είναι δεδομένος».
«Οι αδειοδοτήσεις είναι εκεί και οι ενδιαφερόμενες εταιρείες κάνουν τον δικό τους προγραμματισμό, σύμφωνα με τα δικά τους δεδομένα» πρόσθεσε.
Ανέφερε παράλληλα ότι η μέριμνα της Κυπριακής Δημοκρατίας είναι με διπλωματικές ενέργειες να διασφαλίσει ότι θα συνεχιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ο ενεργειακός προγραμματισμός.
Κλείσιμο
«Θεωρούμε ότι αυτή τη στιγμή δεν χρειάζονται περιττά σχόλια» κατέληξε ο κ. Προδρόμου.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών