Την συνδρομή της Διώξης για την ενεργοποίηση του Viber, ζητά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

Την συνδρομή της Διώξης για την ενεργοποίηση του Viber, ζητά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη

Κάποιος ενεργοποίησε την εφαρμογή από το εξαφανισμένο κινητό της το βράδυ της προπερασμένης Κυριακής και άλλαξε την φωτογραφία του προφίλ της, καταγγέλλει η οικογένειά της, που θεωρεί ότι αυτός ο άγνωστος μπορεί να ξεδιαλύνει την υπόθεση

Την συνδρομή της Διώξης για την ενεργοποίηση του Viber, ζητά η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη
Τη βοήθεια της Δίωξης  Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αναμένεται να ζητήσει σήμερα η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, προκειμένου να διαλευκανθούν οι συνθήκες  της ενεργοποίησης της εφαρμογής  viber και της αλλαγής  της φωτογραφίας του προφίλ της συγκεκριμένης εφαρμογής που είχε η 44χρονη, μετά το θάνατό της. 

Ο δικηγόρος της οικογένειάς της Βασίλης Ταουξής θα μεταβεί στη ΓΑΔΑ  προκειμένου να καταθέσει σχετικό αίτημα, έτσι ώστε η οικογένεια να λάβει τη βοήθεια της Δίωξης Ηλεκτρονικού  Εγκλήματος. «Θα ζητήσουμε τη δικαστική συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να διαλευκανθούν οι συνθήκες της ανεύρεσης του viber εν λειτουργία και της αλλαγής της φωτογραφίας από το προφίλ που είχε η θανούσα» λέει ο στο protothema.gr o Βασίλης  Ταουξής.

Μάλιστα, πριν λίγες ημέρες ο κ. Ταουξής είχε αποκαλύψει στο protothema.gr: «Με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» είχε πει ο κύριος Ταουξής.

Κλείσιμο

Άφαντο το κινητό της
Ένας μήνας έχει συμπληρωθεί από το θάνατο  της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, που βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα και οι Αρχές ακόμη προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο, αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία.

Ένας από τους γρίφους που ενισχύουν το θρίλερ είναι το εξαφανισμένο κινητό της άτυχης γυναίκας, καθώς δεν έχει βρεθεί από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της.

«Θεωρούμε βάσιμα ότι κάποιος από τον περίγυρό της έχει στα  χέρια του το κινητό τηλέφωνο» είχε δηλώσει ο κ. Βασίλης Ταουξής.

Η οικογένεια της άτυχης Ειρήνης υποστηρίζει ότι ο άνθρωπος που έχει στα χέρια του το τηλέφωνό της γνώριζε την  44χρονη γυναίκα. Πιστεύει ότι είναι ο ίδιος άνθρωπος ο οποίος ξαφνικά το βράδυ της Κυριακής 4 Φεβρουαρίου, ενεργοποίησε το viber κι ότι είναι ο άνθρωπος-κλειδί, ο οποίος ενδεχομένως θα λύσει το γρίφο του θανάτου της.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας, καθώς αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει καμία επίσημη ανακοίνωση.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης