Λαθραία τσιγάρα και καπνός σε Χαλκίδα και Προμαχώνα

Λαθραία τσιγάρα και καπνός σε Χαλκίδα και Προμαχώνα

Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα

Και παράνομα στην χώρα βρίσκονταν και λαθραία καπνικά προϊόντα διακινούσαν σε μεγάλες ποσότητες, δυο Πακιστανοί που συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. σε περιοχή της Χαλκίδας, μετά από έναν τυπικό έλεγχο στοιχείων.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή τους εννέα κιλά και 700 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού και 723 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών χωρίς την ειδική ταινία του φόρου κατανάλωσης, τα οποία κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο Χαλκίδας. Οι δυο αλλοδαποί ηλικίας 41 και 21 χρόνων οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας κατηγορούμενοι για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

*** Όσο οι έλεγχοι των ανδρών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης συνεχίζονται στον Προμαχώνα, τόσο εντοπίζονται λαθραία προϊόντα από την Βουλγαρία. Ένας 45χρονος Βούλγαρος συνελήφθη όταν διαπιστώθηκε ότι είχε εισάγει κρυμμένα σ το όχημα του 50 λαθραία πακέτα τσιγάρων και πέντε συσκευασίες καπνού, τα οποία κατασχέθηκαν όπως και το όχημα και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

*** Το ίδιο δρομολόγιο προς τον εισαγγελέα ακολούθησε ένας 64χρονος Έλληνας που συνελήφθη στον Προμαχώνα από αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρεμπορίου, όταν στο όχημά του βρέθηκαν τρία δοχεία με συνολικά 80 λίτρα βενζίνης από την Βουλγαρία. Τα καύσιμα και το όχημα κατασχέθηκαν.

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

diki

Η συντονιστική επιτροπή της Ολομέλειας των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, καταδικάζει απερίφραστα τις πρακτικές αυτές, οι οποίες μάλιστα «συνιστούν σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα» και θέτει τους δικηγόρους προ των ευθυνών τους.

13xronos

Το άψυχο σώμα του αγοριού βρήκαν σε λίμνη αίματος οι ίδιοι οι γονείς του χθες το πρωί, όταν βγήκαν να τον αναζητήσουν αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την προηγούμενη το απόγευμα

sidaxis-new1

Προορισμός τους το Μαξίμου - Όπως λένε η συγκέντρωση αυτή αποτελεί απάντηση στους ελιγμούς της κυβέρνησης, η οποία διαφημίζει τη μη περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την ίδια στιγμή που κρατά ατόφιες όλες τις προηγούμενες περικοπές