Βραβεύτηκαν αστυνομικοί που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος (φωτό)

Βραβεύτηκαν αστυνομικοί που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος (φωτό)

Ποιοι έλαβαν τιμητικές διακρίσεις στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής 

Βραβεύτηκαν αστυνομικοί που τραυματίστηκαν εν ώρα καθήκοντος (φωτό)
Αστυνομικοί που επέδειξαν υπερβάλλοντα ζήλο, θάρρος και αποφασιστικότητα στην εκτέλεση του καθήκοντος, βραβεύτηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

Τιμητικές διακρίσεις έλαβαν μεταξύ άλλων ο
αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι από σφαίρα σε ληστεία τράπεζας στην Κλειτορία Αχαΐας το 2014 στην οποία συμμετείχε ο Νίκος Μαζιώτης του «Επαναστατικού Αγώνα», 
ο συνάδελφός του που έχασε την όρασή του από το ένα μάτι κατά τη διάρκεια επεισοδίων με Ρομά στο Καματερό
Κλείσιμο
, άνδρες της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας που έσωσαν τη ζωή ομήρου σε ληστεία σούπερ μάρκετ
στην ίδια περιοχή,
αστυνομικός που τραυματίστηκε σε επεισόδια μετά τον αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΚ στο Περιστέρι (τον ποδοπάτησαν και του έσπασαν το χέρι) και άλλοι εκπρόσωποι του νόμου που ξεχώρισαν για τις επιδόσεις τους, όπως οι καλύτεροι τροχονόμοι για το 2017.

Ακόμη δόθηκαν βραβεία και οικονομικές ενισχύσεις συνολικού ύψους 10.400 ευρώ και ειδικότερα βοήθημα 2.500 ευρώ σε τέσσερα ορφανά παιδιά οικογενειών αστυνομικών, 1.000 ευρώ στο σύλλογο φίλων παιδιών με καρκίνο «Ελπίδα» και τιμητικά διπλώματα με αντίστοιχα χρηματικά βραβεία για παιδιά αστυνομικών για τις σχολικές τους επιδόσεις.

Την εκδήλωση οργάνωσε η ψυχή του Ομίλου Φίλων Ελληνικής Αστυνομίας Δυτικής Αττικής, πρόεδρος Γιάννης Μαθιουδάκης, τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αντιστράτηγος ε.α. ΕΛ.ΑΣ. πατέρας Ιωάννης Κοκκώνης, ενώ στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Γενικός Γραμματέας Συντονισμού του Υπουργείου Εσωτερικών αντιστράτηγος ε.α. κ. Τζανέτος Φιλιππάκος, οι βουλευτές Γιώργιος Κουμουτσάκος και Άννα Καραμανλή, ο Δήμαρχος Περιστερίου Αντρέας Παχατουρίδης, διοικητές Τμημάτων Ασφαλείας, εκπρόσωποι αποστράτων και πολλοί ακόμη αξιωματικοί, αστυνομικοί και συγγενείς τους. Την εκδήλωση παρουσίασε η κυρία Φωτεινή Γεωργαντά.
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης