Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

Νέο τζακ ποτ στην κλήρωση του Τζόκερ

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι:  7,10,22, 32, 43, και Τζόκερ ο αριθμός: 8

Και νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στη σημερινή κλήρωση του Τζόκερ [αριθμός 1886].

Οι αριθμοί που κληρώθηκαν είναι οι εξής:  7,10,22, 32, 43, και Τζόκερ ο αριθμός: 8

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη τα 3,8 εκατ. ευρώ της σημερινής κλήρωσης μεταφέρονται στην επόμενη κλήρωση η οποία θα μοιάσει πάνω από 4,5 εκατ ευρώ!

Να σημειωθεί ότι κατά τη σημερινή διαλογή βρέθηκαν τρεις τυχεροί στη δεύτερη κατηγορία που θα εισπράξουν από 106.468 ευρώ.


ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

olive_main01

Στο Olive Ιουλίου που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή με το ΘΕΜΑ απολαμβάνουμε τα πιο γευστικά πιάτα του καλοκαιριού μέσα από ένα πλούσιο αφιέρωμα στα πολυαγαπημένα μας ζυμαρικά, σε απίθανους συνδυασμούς!

nekr_009

Έγγραφη καταγγελία στην Εισαγγελία Θεσσαλονίκης έκαναν τα μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών και Ταριχευτών Ελλάδας - Κινδυνεύει τόσο η υγεία των υπαλλήλων γραφείων τελετών και δήμου, όσο και των συγγενών των νεκρών


aktinotherapeia-karkinopatheis_main01

Με προσλήψεις 60 υπαλλήλων, ώστε τα σύγχρονα μηχανήματα ακτινοθεραπείας -που αποκτήθηκαν από δωρεές του ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος», της οικογένειας Παναγιώτη Αγγελόπουλου, του ΟΠΑΠ και μέσω ΕΣΠΑ- να λειτουργούν και το απόγευμα, οι λίστες αναμονής θα μειώνονταν στο μισό - Σε ποια δημόσια νοσοκομεία είναι οι σύγχρονοι γραμμικοί επιταχυντές - Το 60% των καρκινοπαθών χρειάζεται να υποβληθούν σε ακτινοθεραπεία