PROTOTHEMA

Ελλάδα

Καθυστερεί η επίσημη ανακοίνωση

Ειρήνη Λαγούδη: Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας

Ειρήνη Λαγούδη: Τα πρώτα αποτελέσματα των τοξικολογικών ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας

Δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων αναμένεται να λύσουν το μυστήριο και τα αναπάντητα ερωτήματα που συνεχίζουν να υπάρχουν για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη


Οι πρώτες πληροφορίες για τα ευρήματα των τοξικολογικών εξετάσεων φαίνεται ότι ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας. 

Όπως μετέδωσε η εκπομπή LiveNews, τα πρώτα αποτελέσματα από το ιατροδικαστικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Αθηνών, αναφέρουν ότι δεν υπάρχουν ενδείξεις για λήψη ουσιών που θα επηρέαζαν την αντίληψή της. Τη στιγμή της μοιραίας φωτιάς δηλαδή, μέσα στο αυτοκίνητο, η γυναίκα είχε πλήρη αντίληψη του τι συνέβαινε και δεν ήταν υπό την επήρεια ηρεμιστικών ή άλλων φαρμάκων.

Επίσης, δεν βρέθηκε κανένα ίχνος φυτοφαρμάκου για το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Όλα αυτά σύμφωνα με την οικογένειά της και τους ειδικούς που ασχολούνται με την υπόθεση ενισχύουν το σενάριο της δολοφονίας.

Πάντως η καθυστέρηση των επίσημων αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες μάλιστα είχαν τον χαρακτήρα του κατεπείγοντος, έχει προκαλέσει ιδιαίτερη αίσθηση λόγω της σοβαρότητας της υπόθεσης. Σύμφωνα με το LiveNews, ο λόγος που καθυστερούν τα τελικά αποτελέσματα των τοξικολογικών, είναι γιατί είναι εκτός λειτουργίας το μηχάνημα του εργαστηρίου και δε μπορεί να «διαβάσει» το μονοξείδιο του άνθρακα! Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, πάντα, οι τοξικολογικές εξετάσεις της Ειρήνης Λαγούδη, έχουν σταλεί σε άλλη ιατροδικαστική υπηρεσία.
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε όλη την έκτακτη επικαιρότητα πρώτοι!
Ακολουθήστε μας στα

ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΤΑ ΛΕΝΕ03/02/201820:19

Το παραδοξο είναι πως ενώ πολλοί σχολιαστές λογικά έχουν ζήσει σε αγροτικες περιοχές της επαρχίας, φαίνεται να μην έχουν ακούσει από τις γιαγιάδες τους για το μαγκάλι, ούτε να γνωρίζουν περιστατικά στις μέρες μας που έχουν καταλήξη σε θάνατο.

Απάντηση
gypto - sophists03/02/201801:41

Πριν πληκτρολογήσετε άλλα σοφίσματα γκουγκλάρετε " fallacy ", περιγράφει ακριβώς τι συμβαίνει με τις δηλώσεις και " αποκαλυψεις " για αυτό το θέμα. Διαβάζοντας τα σχετικά αρθρα και ορισμένα σχόλια προσπαθώ να μην αποδώσω αυτή την πλάνη σε δόλο, όμως πλέον δεν εξηγείται μόνο απο την ανοησία και την αφέλεια. Υπάρχουν δομές και υπηρεσίες σε αυτή τη χώρα που ασχολήθηκαν και υποθέτω ασχολούνται με το περιστατικό στο πλαίσιο των καθηκόντων τους. Ενας παρατηρητής χωρίς τα απαραίτητα στοιχεία δε μπορεί προφανώς να αποφανθεί με βεβαιότητα αν προκειται για εγκλημα ή αυτοκτονία, αν και οι ενδείξεις και ο χειρισμός των αρχών συγκλίνει προς την εκδοχή της αυτοκτονίας ( δηλητηρίαση από μονοξείδιο και αναθυμιάσεις ? ). Ωστόσο μπορεί να διαπιστώσει ότι υπάρχει μεγάλο προβλημα στην επιχειρηματολογία εκείνων που θέλουν δολοφονια. Σε τέτοιο βαθμό που απορεί κανείς με τη σκοπιμότητα ..

Απάντηση
Ήβη02/02/201820:53

Πόσες αυτοκτονίες έχετε ακούσει παγκοσμίως με εμπρησμό σε αυτοκίνητο και μάλιστα με γυναίκα που δεν αντέχει το πόνο, φοβάται κλπ. Πόσοι από σας θα μπαίνατε σε κλ ειστό θάλαμο με θερμοκρασίες άνω των 200 βαθμών με κίνδυνο να ψηθείτε ζωντανοί ενώ υπάρχουν πιο ανώδυνοι τρόποι αυτοκτονίας . Και μη μου πείτε για το μονοξείδιο σιγά μην ήξερε η θανούσα μετά από πόση ώρα καίγεσαι και μετά από πόση ώρα λιποθυμάς. Επιστήμη το χουμε κάνει. Εγώ μόνο που άκουσα την κατάθεση αστυνομικού με τους δυο ύποπτους στο κατάστημα ηλεκτρικών αυτό από μόνο του μου κάνει για δολοφονία. Ποιοι ήταν αυτοί οι τύποι που η περιγραφή τους μοιάζει με αυτούς που είδαν οι ψαράδες;Πάντως άντρας που ασκεί σωματική και λεκτική βία σε γυναίκα είναι αποδεδειγμένα ικανός για φόνο. Εκεί πρέπει να ψάξουν οι αρχές την άκρη. Επίσης πιθανόν να της δώσαν εισπνεόμενη ουσία καταστολής γι αυτό δεν αντέδρασε.

Απάντηση
Αντικειμενικός02/02/201820:04

Δυστυχώς επειδή η υπόθεση πουλάει, και επειδή το συμβάν έχει μερικά περίεργα (όχι ανεξήγητα) στοιχεία (χαμένο κινητό, ότι δεν ήταν εκεί στις 4 ενώ αγόρασε το πετρέλαιο στις 2), τα μμε κάθε νέο στοιχείο προσπαθούν να το ερμηνεύσουν ως ένδειξη δολοφονίας. Δηλαδή, ενω λέγαμε ότι αν βρεθεί αναισθησίογόνος ουσία θα μας οδηγεί σε δολοφονία, τώρα που δεν βρέθηκε γράφουν ότι οδηγεί σε δολοφονία. Πώς προκύπτει αυτό? Εφόσον είχε τις αισθήσεις της και δεν είχε δεμένα χέρια, ήταν σε θέση να βγει από το αμάξι. ΑΛΛΑ... Εβαλε την φωτιά μπροστά στην αρχή, δεν καιγόταν η ίδια επομένως δεν ένιωθε πόνο ακόμα για να προσπαθήσει ενστικτωδώς να βγει έξω και στο μικρό διάστημα αυτό ο καπνός την έκανε να λιποθυμήσει. Δεν πυρπόλησε τον εαυτό της, από μπροστά ξεκίνησε η φωτιά και απλά έσβησε, γιατί ήταν πετρέλαιο. Οσο για τους μάρτυρες που έχουν εμφανιστεί, κάτι δεν πάει καλά. Μόνο η κατάθεση του κυνηγού δείχνει να είναι ακριβής. Και τα περίεργα σημεία που ανέφερα, πέταξε το κινητό στη λίμνη μέσα ίσως σε στεναχώρια (πόσες φορές έχουν δείξει αυτή τη σκηνή σε ταινίες). Ακόμα, ίσως είχε δει ότι στη λίμνη είχε κόσμο και για να μην την δουν και τη σώσουν περίμενε να φύγουν οι κυνηγοί. ΠΡΕΠΕΙ η αστυνομία να τα εξηγήσει όλα αυτά στον κόσμο, να δώσουν λεπτομέρειες για να μην μείνουν αδίκως υπόνοιες για την σωστή λειτουργία της. Να δώσουν τις καταθέσεις στη δημοσιότητα, να εξηγήσουν γιατί είναι δεδομένα κάποια πράγματα, να δείξουν τα βίντεο. Ολα αυτά βέβαια αν όντως τα στοιχεία είναι όσο αδιάσειστα λένε οι φήμες.

Απάντηση

Προσθέστε το δικό σας σχόλιο

2500  χαρακτήρες απομένουν

* Υποχρεωτικά πεδία