Όπως κάθε φορά που διοργανώνεται ένα μεγάλο γεγονός, έτσι και σήμερα, ημέρα διοργάνωσης του συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία, το κέντρο της Θεσσαλονίκης έχει γεμίσει μικροπωλητές οι οποίοι πωλούν προϊόντα σχετικά με τη διοργάνωση.
Από νωρίς το πρωί, στήθηκαν στην παραλία της Θεσσαλονίκης πάγκοι με ελληνικές σημαίες, κασκόλ, μπλούζες και άλλα προϊόντα που θα μπορούσαν να αγοράσουν οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση.
Επίσης, πολλές καντίνες έχουν πάρει τις θέσεις τους κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου για να βρίσκονται σε ετοιμότητα όταν ο κόσμος αρχίζει να φτάνει στο χώρο.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.